Sonic aanwezig op The Game Awards

  • Nieuws

  • 7 dec 21 om 19:04

  • Rik

  • 1

Aanstaande donderdag zijn The Game Awards en Sonic zal daar deel van uitmaken. Via een Twitter één-tweetje van het officiële Sonic-account en Game Awards-oprichter Geoff Keighley komt dit bericht naar buiten.

Via Twitter vroeg ‘Sonic’ aan Keighley of hij nog een kaartje over had voor The Game Awards 2021. Na een woordenwisseling kwamen Keighley en het Sonic-account tot een deal: Sonic zou Geoff Keighley op Twitter volgen in ruil voor een ticket naar The Game Awards.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om de officiële aankondiging van Sonic Frontiers. In mei liet het Sonic-team namelijk flink op weg te zijn met een nieuw Sonic-project. Vorige maand werd duidelijk dat de merknaam Sonic Frontiers vastgelegd was door SEGA. Sonic Frontiers zou een van de ‘meer dan tien nieuwe aankondigingen‘ zijn die The Game Awards 2021 voor ons in petto heeft. The Game Awards zijn live te streamen via Youtube en Twitch in de nacht van donderdag op vrijdag. Wegens het tijdverschil met Los Angeles zul je wel de hele nacht moeten opblijven: de stream duurt van half twee tot half vijf.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Mario vs Donkey Kong remake nintendo Switch screenshot

0

Nieuws Beste verkochte Nintendo Switch-games [Mei 2024]

07-05-2024

2

Robin

DLC-trailer voor Nickelodeon All-Stars Brawl laat Garfield zien

1

Nieuws DLC-trailer voor Nickelodeon All-Stars Brawl laat Garfield zien

07-12-2021

1

Jeroen

Tetris 99 krijgt cross-over met Mario Party Superstars

0

Nieuws Tetris 99 krijgt cross-over met Mario Party Superstars

07-12-2021

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

dw4smash

8 dec 21 om 10:49

#2729‍

475 XP | 92 comments

Ben benieuwd. Als het me lukt ga ik zeker live kijken