Snufkin: Melody of Moominvalley krijgt een fysieke release in het Westen

Die game kwam al veel eerder uit, hoor ik je denken. Dat klopt, de game kwam uit in maart van dit jaar, en onze Karlijn schreef toen de recensie.

De game heeft ook al eerder een fysieke release gehad, maar dat was alleen in Japan. Hiervoor gaan Raw Fury en Hyper Games samenwerken met, hoe kan het ook anders, Limited Run Games. Dit bedrijf is bekend van het fysiek uitbrengen van titels die voorheen alleen digitaal beschikbaar waren, of zoals nu dus alleen in Japan uitkwamen. Je kan voor de normale versie kiezen, dan krijg je gewoon een cartridge in een doosje. Er is echter ook een Deluxe Edition. Dan krijg je ook het spel maar dan samen met een special doos, knopjes voor je joystick, een diorama, een artbook, sleutelhanger, een pin, stickers, postcards en een hippe totebag. Reserveringen voor deze titel kun je indienen vanaf 17 september, en deze is maar tijdelijk beschikbaar.

Heb je de game al gespeeld, of grijp je je kans met de release van deze fysieke versie? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Gimmick! 2 – Precisie platformen in 2024

0

Review Gimmick! 2 - Precisie platformen in 2024

12-09-2024

3

Daan

Yars Rising krijgt een lanceertrailer

0

Media Yars Rising krijgt een lanceertrailer

11-09-2024

0

Jeroen

Reageer als eerste!