Shovel Knight: Shovel of Hope DX aangekondigd

  • Nieuws

  • 14 jun 24 om 23:51

  • Jeroen

  • 2

Yacht Club Games, de ontwikkelaar van de franchise, heeft heel wat Shovel Knight nieuws naar buiten gebracht. Eén van de aankondigingen is een DX versie van Shovel of Hope!

Shovel Knight: Shovel of Hope DX is een verbeterde versie van de originele game, die inmiddels al tien jaar oud is. Shovel of Hope DX is een verbeterde versie van het platformspel. Het bevat onder andere een terugspoelfunctie, save states, meer dan twintig speelbare personages en multiplayer die zowel online als offline werkt. Ook kun je je gekozen personage op allerlei manieren aanpassen en zijn er meer uitdagingen in het spel verwerkt.

Een releasedatum is op het moment van schrijven helaas nog niet bekend. Ook zijn er nog geen specifieke platformen genoemd waar de game op zal verschijnen. Maar aangezien Shovel Knight op 3DS, Wii U en Nintendo Switch te spelen is, is de kans toch wel vrij groot dat je deze nieuwe versie ook op een Nintendo systeem kunt gaan spelen. Wil je nou bewegende beelden zien van de hier genoemde nieuwigheden, en meer? Dat kan, want hieronder kun je een gloednieuwe trailer bekijken.

Heb jij zin om aan de slag te gaan met deze ultieme versie van Shovel Knight? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

De anomalie genaamd Nintendo (Switch)

1

Column De anomalie genaamd Nintendo (Switch)

19-07-2024

1

Robin

Gratis DLC voor Shovel Knight: Pocket Dungeon

0

Nieuws Gratis DLC voor Shovel Knight: Pocket Dungeon

15-06-2024

2

Jeroen

LEGO Horizon Adventures heeft verhaal van 8 uur

0

Nieuws LEGO Horizon Adventures heeft verhaal van 8 uur

14-06-2024

4

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Selan

15 jun 24 om 14:08

#13753‍

2876 XP | 528 comments

In al die jaren heb ik Shovel Knight nog nooit gespeeld, maar stond wel altijd op mijn lijstje. Dit komt goed uit dan, dan wacht ik wel hier op

Lucas

17 jun 24 om 08:19

#13760‍

705 XP | 134 comments

Heb alle 4 de spellen uitgespeeld en met heel veel plezier. Maar dit is voor mij geen reden om 'm nog een keer te spelen. Speel de levels liever op de manier waarop de maker ze bedacht heeft.