Shiny Meloetta maakt haar debuut in Pokemon Home

The Pokémon Company geeft een nieuwe Shiny Pokémon vrij in Pokémon Home. Shiny Meloetta is een beloning voor het voltooien van de Pokedexen in Scarlet & Violet.

Zoals de meeste trainers weten zijn er Shiny versies te vinden van elke Pokémon. Sommige van deze monstertjes zijn Shiny-locked waardoor deze enkel met events te verkrijgen zijn, terwijl voor anderes er verschillende methodes zijn om ze Shiny te vinden . Shiny Meloetta is een van de shiny-locked mythische Pokémon, die nu voor het eerst vrijgegeven wordt.

Shiny Meloetta is enkel te krijgen indien spelers de Paldea, Kitakami en Blueberry Academy Pokédex compleet hebben in de Pokémon Home applicatie. Spelers moeten elk monstertje overzetten van Pokémon Scarlet en/of Violet naar Pokémon Home, indien er al een Pikachu van een andere regio in Pokémon Home staat, wordt deze niet meegerekend, de Pokémon moeten echt uit Scarlet en/of Violet komen. Ook moeten trainers hiervoor de DLC, Hidden Treasure of Area Zero: The Teal Mask en The Indigo Disk, in bezit hebben.

De Paldea Pokedex telt 400 verschillende wezentjes, terwijl Kitakami er 200 heeft en de Blueberry Academy 243. In totaal moeten trainers dus 843 monsters overzetten naar de Home applicatie om de Shiny mythische Meloetta te verkrijgen, dat is dus flink wat werk. De pokedex zelf gevuld hebben telt dus niet mee, de wezentjes moeten echt overgeplaatst zijn naar Home.

Original Color Magearna werd een tijd terug ook al gereleased. Als trainers 890 Pokémon (van Bulbasaur tot en met Eternatus) geregistreerd hebben in de National Pokedex krijgen spelers deze speciale Pokémon.

Ga jij de moeite doen om de Shiny Meloetta te krijgen? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Tokyo Game Show: iets anders dan in Europa

1

Special Tokyo Game Show: iets anders dan in Europa

17-10-2024

1

Ness

8-Bit Adventures 2 nu beschikbaar in de eShop

1

Nieuws 8-Bit Adventures 2 nu beschikbaar in de eShop

16-10-2024

0

Karina

Reageer als eerste!