Shin Megami Tensei V-wallpapers beschikbaar op My Nintendo

  • Nieuws

  • 18 feb 22 om 15:50

  • Rik

  • 0

Het assortiment van de My Nintendo store, het loyaliteitsprogramma van Nintendo, is weer uitgebreid. Deze keer zijn er twee sets wallpapers gebaseerd op Shin Megami Tensei V toegevoegd aan het programma. De sets zijn voor 50 platina punten per stuk te bestellen.

De wallpapers komen in verschillende formaten zodat je ze kunt gebruiken op verschillende apparaten. Er zijn zoals gezegd twee varianten: eentje met de art van de box art en een variant met het hoofdpersonage van de game. De afbeelding hieronder laat beide versies zien (tweede variant enkel op smartphone)

Let op! Dit is een digitale beloning van My Nintendo en kan dus zonder creditcard besteld worden. Voor fysieke producten uit het assortiment moeten de verzendkosten van €6,99 apart voldaan worden. Hiervoor accepteert My Nintendo alleen creditcardbetalingen. Dit is dus een mooie kans om toch wat opgespaarde punten te kunnen inwisselen voor veel Nederlanders zonder creditcard.

Geef jij jouw apparaten een make-over in Netherworldstijl met deze wallpapers? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Welke tracks hoop jij terug te zien in de Mario Kart DLC?

16

Special Welke tracks hoop jij terug te zien in de Mario Kart DLC?

19-02-2022

10

Rik

the legend of zelda majora's mask nintendo switch online

0

Media Bekijk de grafische vergelijking van Majora's Mask voor de N64 en de Nintendo Switch

18-02-2022

1

Kitty

Reageer als eerste!