Shin Megami Tensei V boekt sterke eerste week in Verenigd Koninkrijk

  • Nieuws

  • 16 nov 21 om 15:44

  • Erik

  • 0

De eerste verkoopcijfers voor Shin Megami Tensei V in het Verenigd Koninkrijk zijn bekend. De JRPG doet het aanzienlijk beter dan veel concurrenten, waaronder Bravely Default II van Square Enix.

Christopher Dring van GamesIndustry laat weten dat de game 60% meer verkocht in zijn eerste week dan de dit jaar uitgekomen game van Square Enix. Ook Monster Hunter Stories 2 (dat al goede zaken deed volgens Capcom) moet het onderspit delven: Shin Megami Tensei V deed het 43% beter dan die titel. Ook multiplatformtitel Tales of Arise kon niet aan MegaTen tippen: 23% minder.

Het gaat hier om fysieke verkopen. Digitale zijn niet meegeteld. Het spel weet met deze cijfers op de negende plek binnen te komen in de Britse spelverkopen.

Shin Megami Tensei V verscheen op 12 november voor de Nintendo Switch. Ben je benieuwd of het wat voor jou is? In mijn special stel ik de franchise aan je voor. Verwacht binnenkort onze review!

Bron: Christopher Dring (GamesIndustry)

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Cyberdeals in aantocht: korting op meer dan 1000 Nintendo Switch-games

3

Nieuws Cyberdeals in aantocht: korting op meer dan 1000 Nintendo Switch-games

16-11-2021

1

Erik

Screenshot Willem

1

Nieuws Hoe presteert Grand Theft Auto: The Trilogy op de Nintendo Switch?

16-11-2021

1

Robin

Reageer als eerste!