Shin chan: Shiro and the Coal Town krijgt Westerse releasedatum

  • Nieuws

  • 1 aug 24 om 16:35

  • Rik

  • 0

Neos Corporation heeft de Westerse releasedatum van Shin chan: Shiro and the Coal Town bekend gemaakt. Op 24 oktober komt het spel naar de Nintendo Switch.

Ook is de titel nu officieel aangepast naar “Shin chan: Shiro and the Coal Town”, voorheen stond het spel nog bekend als “Shin-chan: Shiro of Coal Town”. Shin chan: Shiro and the Coal Town is de opvolger van Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation, dat in 2022 naar de Westerse markt kwam. Om de release van het nieuwe deel te vieren, houdt de uitgever van 24 oktober tot en met 7 november een ‘bundle sale’ in de eShop waarin beide avonturen van Shin-chan samen voor een lagere prijs aangeschaft kunnen worden.

Naast een digitale eShop-versie komt er ook een fysieke uitgave van het spel uit in samenwerking met Limited Run Games. Dit bedrijf was ook verantwoordelijk voor de fysieke release van het vorige Shin-chan spel.

Shin chan: Shiro and the Coal Town

Het spel volgt dezelfde formule als Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation, wat op zijn beurt gebaseerd is op de My Summer Vacation-serie. We volgen Shin-chan en zijn familie terwijl ze zomervakantie vieren op het Japanse platteland. Deze keer moet de vader van kleine Shin op zakenreis naar zijn geboortestreek en dus gaat het gezin Nohara uit logeren bij de opa en oma van Shin-chan. Op het platteland van de Akita-regio leert Shin’s opa hem alle plattelandsspelletjes, zoals insectenjacht en vissen. Ook geniet de familie Nohara van de lokale streekgerechten. Als zijn hondje Shiro (Lucky in de Nederlandse serie) op een dag onder het roet thuis komt, volgt Shin hem naar een mysterieuze trein. Deze trein brengt Shin-chan en Shiro naar het raadselachtige Coal Town, dat stil lijkt te hebben gestaan in de tijd. De rest van het avontuur schippert Shin-chan tussen zijn reguliere zomervakantie in Akita en zijn ontdekkingstocht in het mysterieuze Coal Town.

Shin chan: Shiro and the Coal Town komt op 24 oktober 2024 uit op de Nintendo Switch en Steam.

Ga jij met Shin-chan op avontuur naar Coal Town? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

3

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

Final Fantasy Pixel Remaster in de uitverkoop in Nintendo eShop

0

Nieuws Final Fantasy Pixel Remaster in de uitverkoop in Nintendo eShop

01-08-2024

1

Robin

Nintendo’s Mega Multiplayer Festival van start

0

Nieuws Nintendo's Mega Multiplayer Festival van start

01-08-2024

0

Dennis

Reageer als eerste!