Shigeru Miyamoto zegt niet onder de indruk te zijn van de E3-games dit jaar

Shigeru Miyamoto geeft aan niet onder de indruk te zijn van de gepresenteerde E3-games dit jaar.

De E3 van 2013 stond voornamelijk in het teken van veel next-gen games. Zowel Sony als Microsoft presenteerde hun nieuwe consoles respectievelijk de PlayStation 4 en de Xbox One. Het was aan Nintendo vooral de taak om tijdens deze E3 de line-up van first party titels naar buiten te brengen en mensen te overtuigen van de waarde van de Wii U.

Shigeru Miyamoto heeft vandaag een vrij serieuze uitspraak gedaan over de getoonde games tijdens deze E3. Uit deze uitspraak blijkt dat Miyamoto duidelijk niet onder de indruk is van de door andere ontwikkelaars en uitgevers getoonde games. Miyamoto antwoorde als volgt toen naar zijn mening gevraagd werd over de titels die voor de consoles van Sony en Microsoft zullen verschijnen (vertaald):

“Natuurlijk zou ik graag weten wat Sony en Microsoft hebben gedaan met hun machines, echter is er geen enkele game waarvan ik de drang voel om hem te moeten spelen. Voor zover ik heb gezien tijdens de show van dit jaar zit er geen enkele game tussen die ik graag zelf had ontwikkeld.”

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Sonic Lost World

0

Review Sonic Lost World

19-10-2013

0

Patrick

The Art of Bossfights

0

Special The Art of Bossfights

17-03-2013

0

Redactie

Reageer als eerste!