Shadows of the Damned: Hella Remastered in oktober naar de Switch

  • Nieuws

  • 24 jul 24 om 09:38

  • Mitch

  • 0

In maart kondigde Grasshopper Manufacture aan dat Shadows of the Damned: Hella Remastered ergens in 2024 naar de Switch zou komen. Nu hebben we de release.

Grasshopper Manufacture onthult vandaag dat de game op 31 oktober 2024 (oftewel Halloween) op Switch en meerdere andere platforms verschijnt. Fans kunnen zich volgens de uitgever verheugen op “volledig nieuwe functies”, waaronder New Game+ en een aantal extra kostuums. Daarnaast publiceerde men een nieuwe trailer van de game.

 

Shadows of the Damned: Hella Remastered is een nieuwe versie van het originele Shadows of the Damned uit 2011. De game verscheen oorspronkelijk voor de PS3 en Xbox 360 en was het geesteskind van No More Heroes-ontwikkelaar Suda Goichi (Suda 51). De release van deze remaster is stiekem ook aardig opgebouwd. Zo waren er al hints te vinden in Travis Strikes Again: No More Heroes, dat hoofdrolspeler Garcia terug zou keren. Deze Halloween is dat dus eindelijk een feit.

Ga jij met Garcia op dit duistere avontuur? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Mario & Rabbids-maker Davide Soliani verlaat Ubisoft

4

Nieuws Mario & Rabbids-maker Davide Soliani verlaat Ubisoft

24-07-2024

4

Coen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

4

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

3

Erik

Reageer als eerste!