SEGA toont onaangekondigde game op Gamescom

  • Nieuws

  • 9 aug 24 om 14:24

  • Rik

  • 1

SEGA heeft hun line-up voor Gamescom bekend gemaakt. Er zullen drie games uit de stal van SEGA speelbaar zijn op het event. Opvallend is dat ze ook een mysterieuze ‘nog niet aangekondigde game’ meebrengen naar de gamebeurs in Duitsland.

Er is letterlijk nog niets bekend over dit onaangekondigde project, behalve dat het gelijk speelbaar zal zijn op de beursvloer. Er is dan ook geen garantie dat het spel naar de Nintendo Switch komt. Zo is een van de belangrijkste games die SEGA meeneemt naar Gamescom de Atlus-titel Metaphor: ReFantazio, die (voorlopig) niet uitkomt op Nintendo-hardware. Toch kunnen Switch-eigenaren ook minstens een nieuwe SEGA-titel uitproberen op Gamescom: Sonic X Shadow Generations zal voor het eerst speelbaar zijn op het Europese continent.

De line-up van speelbare titels op de SEGA-stand wordt nog aangevuld met een onaangekondigd project. Houd onze sociale kanalen de komende weken in de gaten voor meer informatie.

Ook Atlus (Persona, Metaphor: ReFantazio) valt onder de vlag van SEGA.

Gamescom 2024 wordt van 21 tot 25 augustus 2024 gehouden in het Duitse Keulen, met een Opening Night-livestream op de twintigste. Ook N1-UP stuurt een delegatie redacteuren naar de persdag van het grootste game-event van Europa, dus hou onze site in de gaten voor de laatste nieuwtjes, hands-on previews en interviews vanaf de beursvloer.

Wat voor titel hoop jij dat deze mysterieuze SEGA-game is? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamespress.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

Fitness Boxing feat. Hatsune Miku nintendo switch screenshot

0

Nieuws DLC-plannen voor Fitness Boxing feat. Hatsune Miku gedeeld

09-08-2024

0

Kitty

Officiële website Zelda: Echoes Of Wisdom toont de ondersteunende cast

0

Nieuws Officiële website Zelda: Echoes Of Wisdom toont de ondersteunende cast

09-08-2024

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Rik

9 aug 24 om 15:45

#14127‍

5067 XP | 693 comments

Fingers crossed voor Valkyria Chronicles 5, maar die kans is helaas miniem...