SEGA: Sonic Frontiers bevat meeste content voor Sonic-spel ooit

  • Nieuws

  • 11 sep 22 om 18:49

  • Robin

  • 0

SEGA verteld in een interview dat Sonic Frontiers veel content zal bevatten.

Volgens Takashi Iizuka zal Sonic Frontiers een grote hoeveelheid content bevatten. Het zou zowaar de meeste content hebben in vergelijking met andere games in de Sonic-franchise.

In een interview met Evereye vertelde hij hier meer over:

“Ik kan niet onthullen hoeveel levels er in het spel zullen zitten. Ik kan echter wel garanderen dat Frontiers de meeste content bevat die ooit in een Sonic-game is opgenomen. We wilden ervoor zorgen dat de Starfall Islands stimulerend genoeg waren voor de spelers, met veel minigames en activiteiten die hun aandacht zouden trekken tijdens het verkennen. Toen we de kaarten moesten maken, dachten we meteen na over waar we puzzels, hellingen en al die elementen moesten plaatsen die de nieuwsgierigheid van de gebruiker levend konden houden.” (vertaald)

Eerder gaf Iizuka al aan dat het spel 20 tot 30 uur zou duren om het spel uit te spelen. Je kan deze tijd zelfs verdubbelen wanneer je een ware completionist bent. Mitch en Dreon waren in ieder geval al voorzichtig optimistisch nadat ze de PC-versie van het spel hadden gespeeld tijdens gamescom.

Wat vinden jullie van de woorden van Iizuka? Kijken jullie een beetje uit naar de titel? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Everyeye

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Sakurai toont zijn zilveren YouTube Play Button

0

Nieuws Sakurai toont zijn zilveren YouTube Play Button

11-09-2022

2

Robin

Ontwikkelaar Temtem praat over vergelijkingen met Pokémon

0

Nieuws Ontwikkelaar Temtem praat over vergelijkingen met Pokémon

11-09-2022

1

Robin

Reageer als eerste!