SEGA belooft meer nieuws over Sonic Frontiers

  • Nieuws

  • 30 apr 22 om 11:31

  • Erik

  • 0

SEGA meldt dat ze Sonic Frontiers niet zijn vergeten, en dat er nieuws over de game aankomt. Ze stellen fans daarnaast gerust: het staat nog steeds op de planning voor een release eind dit jaar.

“Ik zie een hoop mensen vragen naar Sonic Frontiers”, zegt Katie Chrzanowski, social media manager van SEGA of America tijdens de Sonic Official-livestream.  “We hebben vandaag geen nieuws over Sonic Frontiers, maar wees gerust. De game staat nog steeds op de planning voor deze feestdagen, dus we hebben dit jaar updates voor je. Maak je geen zorgen.”

Het laatste dat we van de game hoorden, was op 11 januari. Toen maakte SEGA de ondersteunde talen bekend.

Sonic Frontiers stapt af van afgebakende platformlevels.

Sonic Frontiers is een grootschalige platformgame, die zich in grote gebieden afspeelt. Tijdens de Game Awards van 2021 werd de naam van de game officieel uit de doeken gedaan met een indrukwekkende trailer. De titel stond eigenlijk op de planning voor vorig jaar, tijdens de dertigjarige verjaardag van Sonic.

Kijk jij uit naar Sonic Frontiers? Laat het weten!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Wat spelen jullie dit weekend? [30 april]

8

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [30 april]

30-04-2022

9

Erik

Nintendo deelt lanceertrailer van Nintendo Switch Sports

0

Media Nintendo deelt lanceertrailer van Nintendo Switch Sports

30-04-2022

3

Erik

Reageer als eerste!