Sea of Stars krijgt een officieel artbook

Goed nieuws voor fans van de RPG Sea of Stars, want er is een gloednieuw officieel artbook voor de game op komst!

Het boek krijgt de naam Sea of Stars: The Concept Art of Bryce Kho en staat, zoals wel te verwachten is, vol met concept art die voor de RPG is gemaakt. In het boek zijn allerlei ontwerpen te zien van Bryce Kho, die de illustrator en concept artist van de game was en sinds 2020 bij Sabotage Studio werkt.

Hieronder is de volledige beschrijving van het artbook te lezen (vertaald):

Sea of Stars is de prequel op The Messenger, dat in 2018 de prestigieuze prijs voor ‘Best Debut Indie Game’ won tijdens The Game Awards en 50.000 exemplaren verkocht in de eerste week van release. Hun tweede spel, Sea of Stars, werd in augustus 2023 uitgebracht op alle platforms en werd wereldwijd door meer dan 5 miljoen spelers gespeeld. De game staat gepland voor fysieke release op alle platforms in mei 2024. Op 7 december 2023 won het spel ‘Best Independent Game’ bij The Game Awards.

Bryce Kho maakt sinds 2020 deel uit van het Sabotage Studio team als lead concept artist. Hij staat bekend om zijn kleurrijke en complexe, op retro-anime geïnspireerde illustraties. Het is dan ook geen mysterie waarom Bryce en Sabotage Studio hebben samengewerkt om deze turn-based RPG geïnspireerd op de klassiekers te maken.

The Art of Sea of Stars laat alle ongelooflijke personages, werelden, lore en gameplay zien die Bryce met liefde tot leven heeft gebracht en is een boek om van te genieten voor zowel gamers als kunstliefhebbers.

Het officiële artbook voor Sea of Stars verschijnt al op 2 juli 2024. Het boek is voor 35 euro op verschillende websites aan te schaffen en de pre-orders staan ook al open.

Ga jij dit artbook van Sea of Stars in huis halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

De anomalie genaamd Nintendo (Switch)

1

Column De anomalie genaamd Nintendo (Switch)

19-07-2024

1

Robin

Nintendo Switch krijgt mini-systeemupdate (Versie 18.1.0)

0

Nieuws Nintendo Switch krijgt mini-systeemupdate (Versie 18.1.0)

02-07-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Nintendo Switch 2-aankondiging volgt binnen een jaar

2

Nieuws Nintendo wil Switch 2-scalpers voorkomen door 'genoeg hardware te maken'

01-07-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

2 jul 24 om 15:37

#13931‍

3805 XP | 439 comments

Ziet er mooi uit! Heb het spel alleen nog niet gehaald. Dat wil ik nog steeds doen, maar er zijn steeds titels die ertussen komen, ook nu Sea of Stars eindelijk fysiek verkrijgbaar is. Toch haal ik die nog wel en wie weet, schaf ik het artbook dan ook eens aan.

Ligt ook aan de prijs. Het is wat verwarrend. Ben deze al tegengekomen voor verschillende prijzen, variërend van 35 tot 80 Euro. Via de uitgever zelf komen er nog aardig wat verzendkosten bij. Daarnaast verscheen het op 2 juli, maar kon ik 'm eerder al bestellen daar (niet eens als pre-order) en stonden er al een heleboel reviews van online. Best verwarrend, al zien de getoonde pagina's er goed uit! Misschien later, maar eerst het spel eens halen. Hoor er goede verhalen over, dus ik ben allang geïnteresseerd.