Sea of Solitude: The Director’s Cut komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11 dec 20 om 11:39

  • Kitty

  • 0

Quantic Dream en Jo-Mei Games hebben aangekondigd dat Sea of Solitude: The Director’s Cut uitkomt op de Nintendo Switch.

Sea of Solitude: The Director’s Cut is een herziene uitgave van Sea of Solitude. Deze game verscheen vorig jaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. The Director’s Cut verschijnt in de Nintendo Switch eShop, maar er is ook een limited edition boxed versie. Deze is al te bestellen via de website van QuanticDream en verschijnt gelijktijdig met de digitale versie, op 4 maart 2021. De originele versie werd uitgegeven door EA.

Sea of Solitude neemt je mee op een persoonlijke reis van de eenzaamheid van een jonge vrouw. Vaar over een mooie en evoluerende wereld waar niets is wat het lijkt. Ontmoet fantastische wezens en monsters, leer hun verhalen kennen en los uitdagingen op. Verken een overstroomde stad per boot, te voet of door het water zelf te zwemmen. Durf te kijken wat er onder de oppervlakte ligt, in een spookachtige strijd van duisternis en licht, en ontdek wat het werkelijk betekent om mens te zijn. Sea of Solitude neemt spelers mee op een genuanceerd en intiem actie-avontuur, ervaren door de geest van Kay, terwijl ze worstelt om haar eenzaamheid te overwinnen.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

24-02-2024

2

Erik

Just Dance 2021

0

Videoreview Just Dance 2021

12-12-2020

1

Dre

Amiibo Banjo-Kazooie, Terry en Byleth verschijn in Japan op 26 maart

0

Nieuws Amiibo Banjo-Kazooie, Terry en Byleth verschijn in Japan op 26 maart

11-12-2020

0

Kitty

Reageer als eerste!