Sea of Solitude: The Director’s Cut

Als mensen te eenzaam worden, veranderen ze in monsters…

Sea of Solitude neemt je mee op een persoonlijke reis van de eenzaamheid van een jonge vrouw. Vaar over een mooie en evoluerende wereld waar niets is wat het lijkt. Ontmoet fantastische wezens en monsters, leer hun verhalen kennen en los uitdagingen op. Verken een overstroomde stad per boot, te voet of door het water zelf te zwemmen. Durf te kijken wat er onder de oppervlakte ligt, in een spookachtige strijd van duisternis en licht, en ontdek wat het werkelijk betekent om mens te zijn.

Belangrijkste kenmerken
Een emotionele reis – Sea of Solitude neemt spelers mee op een genuanceerd en intiem actie-avontuur, ervaren door de geest van Kay, terwijl ze worstelt om haar eenzaamheid te overwinnen. Spelers moeten Kay helpen om onder het oppervlak en verder te kijken en haar door haar Sea of Solitude te leiden in dit diep ontroerende verhaal van duisternis en licht.

Een metaforische wereld – Terwijl haar reis zich ontwikkelt, begint Kay’s donkere en stormachtige omgeving te transformeren, met licht en kleur die in de wereld schijnen. Het waterpeil stijgt en daalt om haar eigen gemoedstoestand te weerspiegelen, waardoor het overstroomde stadslandschap wordt getransformeerd in nieuwe gebieden die de speler kan verkennen met nieuwe uitdagingen.

Trotseer de monsters binnenin – Ontmoet fantastische wezens, los puzzels op en bevrijd de wereld van bezoedelde herinneringen.

Ontmoet een verscheidenheid aan mooie en angstaanjagende monsters, elk met hun eigen strijd van eenzaamheid om te vertellen. Door de confrontatie met deze monsters zal Kay niet alleen meer over hen leren, maar ook over zichzelf en wat het betekent om mens te zijn.