RoboCop: Rogue City komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 8 jul 22 om 00:16

  • Rik

  • 0

De uitgever Nacon heeft aangekondigd dat RoboCop: Rogue City volgend jaar naar de Nintendo Switch komt. Ook is er een eerste trailer voor het spel online geplaatst.

De game wordt ontwikkeld door Teyon en heeft een voorlopige release in juni 2023. De Switch-versie krijgt zowel een digitale als fysieke uitgave. RoboCop: Rogue City is gebaseerd op de gelijknamige serie. Nacon heeft een korte omschrijving van de game gegeven (vertaald):

Word de iconische held die deels mens, deels machine, volledig agent is en probeer gerechtigheid te brengen in de gevaarlijke, door misdaad geteisterde straten van Old Detroit. Gewapend met je trouwe Auto-9, fabriekskracht, jarenlange ervaring in het korps en een verscheidenheid aan hulpmiddelen tot je beschikking, ga je de strijd aan met krachten die de stad die jij je thuis noemt willen vernietigen in een gloednieuwe first-person, explosieve jacht op de waarheid. Je hebt de macht om te beslissen hoe je de belangrijkste richtlijnen op je eigen manier vervult, maar ga voorzichtig te werk terwijl het verhaal zich ontvouwt, want corruptie en hebzucht kennen geen grenzen.

RoboCop: Rogue City komt in juni 2023 uit voor de Nintendo Switch en andere platforms.

Schuilt er ook een RoboCop in jou en ga jij de straten van Old Detroid weer veilig maken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Sony:

0

Nieuws Sony: "Miyamoto heeft erg sterke visie over Zelda-film"

18-05-2024

1

Erik

Mario_Tandwiel_update

11

Nieuws My Nintendo Store wekenlang niet bereikbaar door technisch onderhoud

08-07-2022

3

Evelyne

Fan Friday: Super Mario Galaxy DS

4

Special Fan Friday: Super Mario Galaxy DS

08-07-2022

8

Rik

Reageer als eerste!