Reynatis krijgt launch trailer

  • Nieuws

  • 3 uur geleden

  • Rik

  • 0

NIS America heeft een launch trailer online gezet voor Reynatis.

Reynatis is een action RPG die zich afspeelt in het Japanse Shibuya (Tokio). In de wereld van Reynatis heeft een deel van de bevolking magische krachten. Moet het magische deel van de bevolking onderdrukt worden of juist vrij zijn hun bovennatuurlijke krachten te gebruiken? De tweestrijd tussen deze perspectieven viert hoogtij in het verhaal van Reynatis en zet Marin Kirizumi en Sari Nishijima lijnrecht tegenover elkaar. De actievolle gameplay wisselt af tussen Suppression Mode (defensief, zonder kans om aan te vallen) en Liberation Mode (offensief, zonder kans om te verdedigen).

In de launch trailer worden maar liefst negen gratis post-launch updates aangekondigd, waarbij de eerste twee episodes zullen focussen op respectievelijk hoofdpersonages Sari Nishijima en Marin Kirizumi. Meneer Takumi, de Creative Producer voor Reynatis, sluit de trailer af met een videoboodschap vanuit het echte Shibuya. Hierin bevestigt hij dat de update-episodes met een interval van ongeveer een maand per update zullen uitkomen.

Reynatis heeft een gratis demo beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, het volledige spel is sinds 27 september 2024 beschikbaar op Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Heb jij Reynatis aangeschaft? En wat vind jij van het spel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Life is Strange: Double Exposure trailer toont meer van de cast

0

Media Life is Strange: Double Exposure trailer toont meer van de cast

28-09-2024

1

Kitty

The Plucky Squire – Tja, jammer

2

Review The Plucky Squire - Tja, jammer

28-09-2024

5

Daan

Looney Tunes: Wacky World of Sports krijgt lanceertrailer

0

Media Looney Tunes: Wacky World of Sports krijgt lanceertrailer

28-09-2024

1

Kitty

Reageer als eerste!