Releasetrailer voor Emio - The Smiling Man

  • Nieuws

  • 30 aug 24 om 00:19

  • Jeroen

  • 0

Het blijft maar nieuws regenen over deze nieuwe release van Nintendo! Het begon allemaal met een geheimzinnige trailer waarbij niemand eigenlijk wist wat het precies was, en vanaf nu is de game te koop in de eShop.

Een week na die mysterieuze beelden werd bekend dat het om een nieuw deel in de Famicom Detective Club-reeks was: Emio – The Smiling Man. De afgelopen tijd hebben we al aardig wat berichten over deze game geplaatst. Zo is er een podcastfragment die met de game te maken heeft, verscheen er een teaser voor hoofdstuk 3 van de demo en brachten we je een overzicht van de eerste reviews die verschenen over de game. Nu is de game ook daadwerkelijk uit, en daar hoort natuurlijk ook een releasetrailer bij. Een handige video die je direct kan bekijken zou natuurlijk fijn zijn, en laat Nintendo die nou juist online hebben gezet!

Ben je te bang om deze enge game te spelen, of laat je je niet intimideren door een creepy papieren zak? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

astral chain header

6

Special Waar blijft Astral Chain 2?

30-08-2024

3

Mitch

Castlevania Dominus Collection krijgt fysieke release

0

Nieuws Castlevania Dominus Collection krijgt fysieke release

29-08-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!