Releasedatum bekend voor amiibo van Sephiroth en Kazuya

  • Nieuws

  • 15 dec 22 om 08:41

  • Dennis

  • 3

De Super Smash Bros. amiibo van Sephiroth en Kazuya zijn vanaf 13 januari 2023 verkrijgbaar!

In een korte trailer laat Nintendo de nieuwste amiibo-aanwinsten zien. Sephiroth (uit de Final Fantasy-serie) en Kazuya (uit de Tekken-serie) werden als betaald DLC-personage toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate. Vanaf 13 januari kun je de bijbehorende amiibo aanschaffen. Eerder verschenen al beelden van de beeldjes op een evenement in Zwitserland.

Ook geeft Nintendo een update over de volgende amiibo die zullen verschijnen. Pyra en Mythra (Xenoblade Chronicles 2) komen in 2023 op de markt, maar een precieze datum krijgen we niet. Ook deze twee dames zijn te zien in de trailer.

Ga jij je amiibo-collectie aanvullen met Sephiroth en Kazuya? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

De Game of the Year van Erik – Pokémon Legends: Arceus

0

Special De Game of the Year van Erik - Pokémon Legends: Arceus

15-12-2022

6

Erik

Super Nintendo World Hollywood opent 17 februari 2023

1

Nieuws Super Nintendo World Hollywood opent 17 februari 2023

14-12-2022

3

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

15 dec 22 om 12:10

#7904‍

5899 XP | 1092 comments

Nice. Bijna compleet.

Martijn

15 dec 22 om 18:24

#7909‍

3582 XP | 416 comments

Bijna... Wel nog een paar gemist onderweg, maar de Super Smash Bros. lijn is bijna klaar, lijkt me. Tenzij...

Toen Ultimate uitkwam zijn ze overgestapt op de looks van personages uit dat spel. Sommige personages zien er compleet anders uit. Dus.. nieuwe Ganondorf, Link en Zelda Amiibo in die stijl? Die Link blijft één van de eerste en lelijkste Amiibo ooit, dus die kan wel een upgrade gebruiken. Ook kregen alle vechters een nieuwe artwork, dus daar kunnen ze ook nog Amiibo van maken. Of anders... Amiibo van Assist Thropy's? Nee, na al die jaren vind ik het eigenlijk wel mooi geweest.

Is het hierna alleen nog wachten op Pyra & Mythra en Sora. Verwacht eigenlijk dat die dames een twee-pack worden en anders alleen Pyra. Weet niet eens of ik nog wel op die laatste Amiibo zit te wachten, maar ze zien er goed uit en eigenlijk wil ik de boel netjes compleet afsluiten. Op zich heb ik niks met Sora. Niet mijn ideale afsluiter, al snap ik dat mensen dit geweldig vonden, mede omdat het zo ongeloofwaardig leek. Waren eens geruchten dat Sora geen Amiibo krijgt, omdat hij deels Disney is. Dacht het niet: die komt vast gewoon wel. Nintendo doet er gewoon enorm lang over.

Mis er zelf nog wel een paar, zoals Mr. Game & Watch, Corrin Player 2, westerse R.O.B, de Mii's en de recente Minecraft Steve & Alex. Proberen maar om die ook nog toe te voegen, al zijn sommige lastig vindbaar voor een normale prijs. Loop jij nog helemaal bij, ook buiten de Super Smash Bros-lijn, Yosher?

Yosher

16 dec 22 om 07:18

#7915‍

5899 XP | 1092 comments

Wat ze natuurlijk kunnen doen is de P2 varianten van Cloud, Corrin en Bayonetta volgen en alternatieven van andere personages maken. Koopalings, Alph, alle alternatieve geslachten (Inkling, Wii Fit, Robin etc), voor Ike specifiek zijn huidige standaard look (omdat de amiibo van Smash 4 nu zijn alternatieve look is), en inderdaad personages zoals die van Zelda en nieuwe geven na die redesign. Al betwijfel ik of ze dat gaan doen, maar je weet maar nooit. 

Sora was voor mij ook geen goede afsluiter persoonlijk, maar ook weer niet dat het een enorme tegenvaller was. Gewoon zoiets van: ja dit past wel, al heb ik er zelf niks mee. Gaat ook op voor de amiibo. Blijft wel een klein wonder dat hij erin zit, en als hij er niet in zat heb ik begrepen dat er voor hem gewoon niks in de plaats was gekomen. Hij is dus puur extra. 

Ik zal ook nog een oogje voor je in het zeil houden voor die amiibo, soms vind ik willekeurig ergens nog oude amiibo staan. Dan laat ik het je ook weten als ik ze zie. Zelf mis ik nog die laatste Monster Hunter Rise amiibo die laatst My Nintendo Store exclusief waren en ik niet kon betalen die gebrek aan een PayPal (of iDeal) optie. PayPal is inmiddels wel een optie, maar die amiibo zijn vooralsnog niet teruggekeerd op de store. Ben dus bang dat ik daar de hoofdprijs voor moet gaan betalen. Verder heb ik tot nu toe nog alle amiibo!