Rayman The Board Game krijgt trailer

  • Media

  • 16 aug 24 om 12:02

  • Coen

  • 0

Nadat het bordspel eerder dit jaar werd aangekondigd heeft ontwikkelaar FLYOS nu ook een officiële trailer gedeeld.

De trailer laat zien hoe het spel, dat eerder dit jaar werd aangekondigd, gespeeld wordt. Zo laat de trailer zien hoe je beweegt, springt, slaat en wat je moet doen om het spel te winnen van je tegenstanders.

Aan het einde van de trailer wordt ook vermeld dat je dit spel via het crowdfundingplatform Kickstarter kunt ondersteunen. De Kickstarter gaat van start op 17 september.

De trailer belooft

Naast de informatie in de trailer zelf heeft community manager Billy op de Discord server van FLYOS ook het een en ander gedeeld. Daardoor weten we bijvoorbeeld dat de speelborden dubbelzijdig geprint zijn, waardoor je op vier verschillende werelden kunt spelen. Ook zijn er verschillende speelbare personages en figuurtjes gedeeld die niet in deze trailer voorkomen. De Teensie Queen en Murfy zullen ook speelbaar zijn en er zijn al hints gedropt dat we binnenkort meer verrassingen kunnen verwachten.

FLYOS heeft zelf het volgende te zeggen over het bordspel (vertaald):

Sluit je aan bij Rayman en zijn vrienden in een gloednieuw bordspel avontuur! Doe mee met je favoriete helden in een epische race, ontwijk gevaren en red de Teensies! Het spel is ontworpen door Maxime Tardif (bekend van EARTH) in samenwerking met FLYOS en bezorgd spannende actie voor een tot vier spelers voor de hele familie (zolang ze acht jaar of ouder zijn). Stap de Glade of Dreams binnen en wordt een legende. De kickstarter gaat van start op 17 september 2024-mis het niet!

Haal jij dit doldwaze bordspel in huis? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Youtube kanaal van FLYOS

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Splatoon en Converse werken samen voor schoenenlijn

1

Nieuws Splatoon en Converse werken samen voor schoenenlijn

16-08-2024

3

Dennis

Sonic Mania viert zevenjarig bestaan met weetjes en concept art

0

Nieuws Sonic Mania viert zevenjarig bestaan met weetjes en concept art

16-08-2024

1

Dennis

Reageer als eerste!