Rayman krijgt eigen bordspel later dit jaar

  • Nieuws

  • 17 apr 24 om 11:19

  • Coen

  • 0

Mocht je niet genoeg krijgen van de ledemaatloze held dan heb je geluk. Later dit jaar kun je namelijk Rayman als bordspel spelen.

Rayman the Board Game komt later dit jaar uit gedurende Q3 2024 (eind zomer/begin herfst). Hoe het spel precies gaat spelen is tot noch toe niet gedeeld. Wat we wel weten is dat het spel gemaakt word in een samenwerking tussen Ubisoft, Maxime Tardif (bekend van het bordspel EARTH) en FLYOS (bekend van onder andere Vampire: The Masquarade – Chapters, Werewolf – Retaliation en meer). Daarnaast weten we dat het bordspel in ieder geval 2 speelfiguren gebaseerd op Rayman en Globox bevat van 60/70 mm. De website verteld ook dat het spel te spelen is met twee tot vijf spelers. Op X (twitter) geeft FLYOS aan dat Barbara, Murfy en de Teensie King ook figuren gaan krijgen.

Dus zo zou een amiibo van Rayman er dus uit kunnen zien!

FLYOS heeft het volgende te zeggen over het toekomstige bordspel (vertaald):

Ontdek Rayman als nooit tevoren in een compleet nieuw bordspel avontuur! Werk samen met je favoriete helden in een epische race, ontwijk gevaren en red de Teensies! Het bordspel wordt ontworpen door maxime Tardif (EARTH) en FLYOS, het spel beloofd spanning en actie voor twee tot vijf spelers van zeven tot zevenenzeventig jaar oud. Word een legende in de Glade of Dreams en sta klaar voor als de game uit komt in Q3 2024.

Haal jij het bordspel in huis? Laat het ons weten in de comments!

Bron: FLYOS

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Bekijk hier de Indie World Showcase van 17 april [16:00 uur]

0

Livestream Bekijk hier de Indie World Showcase van april terug

17-04-2024

2

Erik

Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

1

Nieuws Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

16-04-2024

3

Martijn

Reageer als eerste!