Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

Er komen meerdere belangrijke vernieuwingen aan binnen de vertrouwde app, met de campagne Rediscover GO.

Binnen Pokémon Go is een nieuwe campagne gestart, die in het teken staat van herontdekking. Op social media onder de noemer #RediscoverGO, worden de komende maanden nieuwe toevoegingen gedaan om de app grondig op te frissen. Deze veranderingen en verbeteringen zijn erop gericht om je het avontuur als hernieuwd te laten ervaren. Zo zijn er grafische vernieuwingen, een GO Snapshot-upgrade, stijlvolle manieren om jezelf beter te uiten en er volgt meer. Vanaf morgen, op 17 april, kun je al met de eerste van deze updates aan de slag.

Natuurlijk is er ook een trailer voor Rediscover GO vrijgegeven en die kun je hier bekijken.

Er zijn een heleboel vernieuwingen op komst voor Pokémon GO!

Ontwikkelaar Niantic zegt hierover (vertaald):

Trainers zullen updates zien van de gebruikerservaring en de visuele stijl, waaronder de in-game kaart, ontmoetingsschermen, gevechtschermen en meer. Allemaal op maat gemaakt en veranderend op basis van locatie. Van weelderige bossen tot bruisende steden en van tropische stranden tot ruige bergen: trainers kunnen zich in Pokemon Go nu begeven in allerlei landschappen en onverwachte Pokémon ontdekken tijdens hun reizen.

Avatar-opties en de style-shop bieden ook nieuwe aanpassingsopties, zodat trainers zich op nieuwe, betekenisvolle manieren kunnen uiten. Ten slotte kunnen trainers die graag foto’s maken met GO Snapshot nu maximaal drie Pokémon op één foto zetten, voor de perfecte groepsfoto.

Je kunt de toekomstige updates voor Rediscover Go volgen op de officiële website. Er staan vooralsnog vier updates gepland: “Rediscover Yourself” (17 april), “Rediscover Your World “(22 april), “Rediscover Kanto” (22 april) en “Rediscover Your Reality”(7 mei). Wat deze voor nieuws te bieden hebben wordt gaandeweg bekend gemaakt. Pokémon Go is al speelbaar sinds 6 juli 2016, op mobiele iOS- en Android-systemen.

Speel jij nog Pokémon Go of vindt je Rediscover Go een goede reden om (terug) in de app te duiken? Vertel er ons meer over in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Rayman krijgt eigen bordspel later dit jaar

0

Nieuws Rayman krijgt eigen bordspel later dit jaar

17-04-2024

4

Coen

Indie World Showcase aangekondigd voor 17 april

3

Nieuws Indie World Showcase aangekondigd voor 17 april

16-04-2024

3

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

17 apr 24 om 10:39

#13471‍

5416 XP | 1043 comments

Ik vind het wel goed hoe ze de juiste doelgroep gebruiken voor Pokemon. Natuurlijk spelen alle leeftijden het maar ik denk dat de inkomsten vooral van de oudere generatie komt. Ik ben benieuwd wat de grafische update wordt. Misschien een wat minder platte wereld, of meer gedetailleerde textures.

Van de info in de app zelf begreep ik dat de avatars ook een opfrissing krijgen. Dit zou me echt verbazen. Hopelijk kan je ook gewoon je character meer persoonlijk vormgeven. Andere haarstijlen bijvoorbeeld ipv dat heel de wereld hetzelfde kapsel heeft =D