Prince of Persia: The Lost Crown duurt ongeveer 25 uur

  • Nieuws

  • 3 jan 24 om 17:17

  • Rik

  • 1

Deze maand komt Prince of Persia: The Lost Crown uit op de Nintendo Switch en concurrerende platforms. Ubisoft heeft bekend gemaakt hoe lang het nieuwe avontuur zal duren: zo’n 25 uur.

Dit deed het bedrijf in een interview met Gameinformer.com. De actievolle 2D side-scroller neemt ongeveer 25 uur in beslag. Het is onbekend of deze tijd is gebaseerd op een gemiddelde speler die alleen het hoofdverhaal speelt of de tijd die je nodig hebt voor een ‘completionist run’. Volgens Kyle Hilliard van Game Informer, die al een demo van het spel mocht spelen, is Ubisoft duidelijk geïnspireerd geweest door de Metroid-serie. Hilliard claimt dat fans van Metroid Dread deze nieuwe Prince of Persia zeker in de gaten moeten houden. Wie nieuwsgierig is geworden naar Prince of Persia: The Lost Crown kan vanaf 11 januari aan de slag met een gratis demo.

Prince of Persia: The Lost Crown Nintendo Switch game header

Prince of Persia: The Lost Crown komt op 18 januari 2024 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Metroid Dread kreeg als kritiek dat het een ’te korte game’ zou zijn, denk jij dat 25 uur voldoende is om een aankoop van Prince of Persia te rechtvaardigen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Game Informer

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Originele Tetris op NES na 34 jaar voor het eerst uitgespeeld

0

Nieuws Originele Tetris op NES na 34 jaar voor het eerst uitgespeeld

03-01-2024

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Kevin Afghani nieuwe stem van Super Mario

0

Nieuws Super Mario's nieuwe stemacteur reflecteert op 2023 en bedankt fans

03-01-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

3 jan 24 om 17:22

#12544‍

5441 XP | 1048 comments

hmm, tjah als het zo'n lineair spel is, dan denk ik dat 25 uur nog ruim genomen is. Ik verwacht zo'n game wel snel door te rushen. Ik gok op zo'n 15 uur.