Prince of Persia: The Lost Crown DLC uitgesteld in Europa

De DLC voor Prince of Persia: The Lost Crown lijkt in verschillende delen van de wereld uitgesteld te zijn. 

Via een post op X (voorheen Twitter) liet Ubisoft weten dat de Mask of Darkness DLC in Europa, Nieuw-Zeeland en Australië op 25 september 2024 uitkomt wegens “een last-minute probleem”. De DLC zou oorspronkelijk wereldwijd op 17 september beschikbaar worden. Hieronder is de volledige update van Ubisoft te lezen (vertaald):

Door een last-minute probleem is de verhaal-DLC “Mask of Darkness” voor Prince of Persia: The Lost Crown nog steeds niet beschikbaar op de Nintendo Switch in bepaalde landen. We weten dat sommigen van jullie ongeduldig wachten om Mask of Darkness op Nintendo Switch te kunnen spelen en we verontschuldigen ons voor deze vertraging.

De DLC zal op 25 september verkrijgbaar zijn op Nintendo Switch in Europa, Nieuw-Zeeland en Australië.

We waarderen je geduld en begrip terwijl we eraan werken om de DLC zo snel mogelijk naar je toe te brengen.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en enthousiasme voor Sargon’s nieuwe reis!

De Mask of Darkness DLC voor Prince of Persia: The Lost Crown voegt onder andere een heel nieuw gebied en verhaal-hoofdstuk toe aan de game. Onze Dennis was zeer positief over de game toen hij begin dit jaar uitkwam. In zijn review gaf hij de game een 9 en noemde hij het “een glorieuze terugkeer” voor de serie.

Ga jij met de DLC voor Prince of Persia: The Lost Crown aan de slag zodra deze ook in Europa uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Prince of Persia op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Pixel-RPG Forge of the Fae komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Pixel-RPG Forge of the Fae komt naar Nintendo Switch

29-09-2024

1

Rik

Psychologische platformer The Perfect Pencil verschijnt in lente

0

Nieuws Psychologische platformer The Perfect Pencil verschijnt in lente

22-09-2024

2

Dreon

Stardew Valley multiplayer screenshot

0

Special Wat speel je dit weekend? [21 september]

21-09-2024

4

Erik

Reageer als eerste!