Pre-orders gestart voor Figma Link-figurine uit TotK

  • Nieuws

  • 30 mrt 24 om 12:33

  • Mark

  • 0

In een korte video presenteert de Good Smile Company hun nieuwste Link-figurine die nu is te pre-orderen. Het gaat hier om Link uit Tears of the Kingdom, inclusief een aantal toffe elementen uit de game. 

Zoals je in het filmpje kunt zien krijgt Link een hoop accessoires meegeleverd. Naast het Master Sword en Hylian shield heeft onze held ook in deze set ook zijn para-glider, construct-boog en een steenhamer. Er is zelfs een raket die aan een traveler’s schild kan worden vastgemaakt waarmee hij zichzelf kan lanceren. Het meest speciale aan deze set is de mogelijkheid om link te laten plafondduiken (ascend in de Engelse versie). Met de extra onderdelen kun je Link zo positioneren dat het lijkt alsof hij ergens uit komt na een plafondduik.

Het beeldje is ongeveer vijftien centimeter groot en draagt de officiële titel ‘Figma Link: Tears of the Kingdom ver. DX Edition’. Het is te bestellen via de Good Smile online shop voor 115,99 Amerikaanse dollar. Er komt ook een goedkopere versie van 79,99 Amerikaanse dollar, maar deze bevat een stuk minder accessoires. Het is nog wel even wachten totdat de set daadwerkelijk uitkomt. Voor de gelimiteerde versie staat maart 2025 als de verwachte datum, maar voor de volledige versie staat Q3 2025 als verwachte leveringsdatum (juli tot september).

Het is nog een jaar wachten, maar dan heb je ook wat. Ga jij deze toffe set in huis halen of stop je het geld liever in iets anders? Laat me weten wat jij doet met dit nieuws? 

Bron: Good Smile online shop

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Pepper Grinder Nintendo Switch screenshot wereld 2

0

Nieuws Graven en drillen in lanceertrailer Pepper Grinder

30-03-2024

2

Rik

Wat speel je dit paasweekend? [30 maart] 

2

Special Wat speel je dit paasweekend? [30 maart] 

30-03-2024

5

Erik

Reageer als eerste!