PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

Op 10 oktober 2024 brengt PowerWash Simulator de Shrek Special Pack uit. Voor $7,99 (ongeveer €7,49) kunnen spelers vijf iconische locaties uit de Shrek-films schoonmaken. Spelers kunnen zowel solo als in co-op met vrienden aan de slag, terwijl ze tijdens het schoonmaken berichten ontvangen van bekende personages uit de films.

De volgende tekst is een vertaling van de originele beschrijving:

“Shrek’s Moeras – Herstel Shrek’s moeras tot zijn oude uhum glorie nadat het is bedekt met glinsterende smurrie. Je kunt zelfs zijn huis van binnen schoonmaken en genieten van de ongelooflijke aandacht voor detail, waardoor het net zo authentiek aanvoelt als in de films. Natuurlijk, nadat je al het vuil hebt verwijderd.

Duloc – In Duloc ontdek je een verzameling kunstwerken, achtergelaten door enkele ontevreden (maar artistiek begaafde) ridders.

Fabriek van de Goede Fee – Deze iconische locatie uit Shrek 2 is zorgvuldig nagebouwd, compleet met werkende machines. Het is aan jou om ze schoon te maken, want je wilt natuurlijk niet dat de interne werking van het toverdrankimperium vastloopt, toch?

Drakenhol – Deze schitterende schat is niet meer zo glinsterend – daar kom jij in beeld! Tijdens het schoonmaken ontdek je meer dan alleen goud en edelstenen; je onthult ook een aantal smakelijke details voor fans van het Shrek-universum.

Hanzels huwelijksverblijf – Dit snoepjeshuisje heeft betere tijden gekend. Breng het terug naar zijn peperkoekglorie in deze heerlijk gedetailleerde klus.”

Net als bij eerdere content, kan de hele campagne met een vriend worden gespeeld in co-op, en in Free Play kunnen tot zes spelers meedoen.

Wat is jouw favoriete locatie uit de Shrek-films die je graag zou willen schoonmaken in deze nieuwe DLC?

Bron: NintendoEverything

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Capcom onthult welke games ze naar TGS 2024 brengen

1

Nieuws Capcom onthult welke games ze naar TGS 2024 brengen

20-09-2024

1

Karina

Balatro – Voor Joker staan voelde nooit zo goed

0

Review Balatro - Voor Joker staan voelde nooit zo goed

20-09-2024

1

Icelos

Hoofdafbeelding bij Nintendo kondigt drie nieuwe Nintendo Switch-bundels aan

0

Nieuws Nintendo kondigt drie nieuwe Nintendo Switch-bundels aan

20-09-2024

1

Erik

Reageer als eerste!