Pokemon_Scarlet_Violet_DLC_Indigo_disk_Club

Pokémon Scarlet & Violet geüpdatet naar Versie 3.0.1

De recentste update voor Pokémon Scarlet en Violet is nu officieel uitgebracht. Deze update tilt het spel naar Versie 3.0.1 en bevat diverse verbeteringen, waaronder een oplossing voor de Dragon Cheer-bug.

Belangrijk om te vermelden is dat het een aanzienlijke update van 4,9 GB betreft, dus het kan nodig zijn om wat opslagruimte vrij te maken op je Nintendo Switch voordat je de update kunt installeren. Hoewel niet volledig helder is wat er exact is gewijzigd achter de schermen, zullen we je op de hoogte houden als er verdere updates beschikbaar komen.

Hieronder vind je de complete patch notes, met dank aan de ondersteuningspagina van Nintendo:

  • Als de speler items gebruikte om een Inkay tot Lv. 29 of lager te laten evolueren, reageerde het spel niet meer op knopinvoer. Deze bug is verholpen.
  • Sommige materialen die nodig waren om TM223 (Metal Sound) te maken, werden eerder gedropt door een Pokémon die alleen in één versie van het spel verschijnt. Dit probleem is opgelost. Shieldon Claws zijn niet langer nodig om TM223 (Metal Sound) te maken.
  • Nadat spelers de Item Printer in de League Club Room hadden geïnstalleerd, konden ze onder bepaalde omstandigheden vast komen te zitten tussen de Item Printer en de muur. Deze bug is verholpen. Getroffen spelers kunnen nu loskomen door met het personage naast de Item Printer te praten en “Ik wil iets printen!” te selecteren.
  • Wanneer een Pokémon onder invloed van Dragon Cheer uit de strijd werd gehaald en vervolgens opnieuw aan de strijd deelnam, hadden de aanvallen nog steeds een verhoogde kans op kritieke hits. Deze bug is verholpen.
  • Bepaalde moves die Calyrex kon leren via TM terwijl het verenigd was met Glastrier of Spectrier, bleven in de moveset van Calyrex staan, zelfs nadat Calyrex zich had losgemaakt van Glastrier of Spectrier. Bovendien kon Calyrex die moves onthouden, zelfs nadat ze waren vergeten, zonder verenigd te zijn met Glastrier of Spectrier. Deze bug is verholpen.
  • Andere geselecteerde bugfixes zijn geïmplementeerd.

Pokémon Scarlet & Violet verscheen op 18 november 2022 voor de Nintendo Switch

De releasedatum van Versie 3.0.1 werd bevestigd in een kort bericht op sociale media door het officiële Pokémon-account. Het was oorspronkelijk gepland om te worden verspreid in “eind januari”, dus technisch gezien is dit een lichte vertraging.

Op welke update of fix voor Pokémon Scarlet & Violet zat jij te wachten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Support

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Even (voor de eerste keer) voorstellen: Karina

8

Nieuws Even (voor de eerste keer) voorstellen: Karina

01-02-2024

9

Redactie

De groeiende kloof in de gamewereld: een verkenning van toenemende polariteit

4

Column De groeiende kloof in de gamewereld: een verkenning van toenemende polariteit

01-02-2024

4

Karlijn

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

2 feb 24 om 00:10

#12878‍

5441 XP | 1048 comments

Ik heb die bugs nog niet meegemaakt. het enige dat ik vaak heb zijn environment glitches... shadows die aan en uit gaan als je de camera draait, of extreme clipping. verder nergens last van.