Pokémon-ontwerper deelt extra tekening nieuwe starter-Pokémon

  • Nieuws

  • 4 mrt 22 om 14:19

  • Rik

  • 1

Wie dacht dat het ontwerpen van nieuwe Pokémon alleen weggelegd is voor Japanners zit er flink naast. De Brit James Turner werkt al sinds 2010 bij Game Freak en ontwierp verschillende nieuwe Pokémon. Op Twitter deelde hij een nieuw kunstwerkje van de starter-Pokémon van Pokémon Scarlet en Violet.

Voor Pokémon Sword en Shield was James Turner de art director, het is onbekend of hij in deze positie terugkeert voor Scarlet en Violet. Het is op dit moment eveneens onbekend of Turner ook de ontwerper van de starter-Pokémon is. Zo ja, zou dit de eerste keer zijn dat hij de starter-Pokémon van een generatie mocht ontwerpen. Eerder was Turner verantwoordelijk voor onder andere de Vanillite-lijn, Golurk en Trevenant. Bekijk de tekening hieronder:

Voor wie het gemist heeft: we zien Sprigitatio (gras), Fuecoco (vuur) en Quaxly (water). In onze recente poll kwamen we er achter dat de N1-UP-community nog veel te leren heeft: Fuecoco werd door de meeste mensen verkozen tot de populairste starter, gevolgd door Quaxly op de tweede plaats. De échte beste starter (Sprigitatio, fight me!) was helaas de hekkensluiter.

Pokémon Scarlet en Violet komen nog dit jaar uit voor de Nintendo Switch!

Word jij enthousiast van dit nieuwe kijkje op de drie starters? En heb jij misschien wel zelf een kunstwerkje gewijd aan jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Jeroens Verzamelhoek: Mijn favoriete moderne systeem bestaat vijf jaar

7

Column Jeroens Verzamelhoek: Mijn favoriete moderne systeem bestaat vijf jaar

04-03-2022

7

Jeroen

Poll: Haal jij Triangle Strategy in huis?

6

Poll Poll: Haal jij Triangle Strategy in huis?

04-03-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Dre

4 mrt 22 om 16:43

#3945‍

2710 XP | 217 comments

Rik, over het algemeen vind ik dat je goede smaak hebt.. maar hier ben ik het niet mee eens