Pokémon HOME ondersteunt nu The Indigo Disk-uitbreiding

Samen met de lancering van Pokémon Scarlet & Violet: The Indigo Disk is er ook een update uitgebracht voor de opslagservice Pokémon HOME.

Pokémon HOME is nu geüpdatet naar Versie 3.2.1. Deze update biedt niet alleen verbeteringen aan de populaire opslagservice, maar introduceert ook nieuwe functies en belangrijke compatibiliteit met de langverwachte Part 2 DLC. Maar wat brengt deze nieuwste update nu allemaal met zich mee? We sommen het voor je op:

  1. Deel 2 DLC-compatibiliteit
    Versie 3.2.1 van Pokémon HOME brengt volledige compatibiliteit met de Part 2-uitbreiding. Hierdoor kun je naadloos Pokémon overbrengen tussen de nieuwste spellen en de Pokémon HOME-service.
  2. Blueberry Pokédex
    Ontdek nieuwe Pokémon-soorten en voeg ze toe aan je Blueberry Pokédex. Deze update brengt een verse lading Pokémon naar je collectie, waardoor je Pokédex nog uitgebreider wordt.
  3. Nieuwe Uitdagingen
    Daag je vaardigheden uit met boeiende nieuwe uitdagingen die zijn toegevoegd aan Pokémon HOME. Verdien beloningen en toon je meesterschap als ervaren Pokémon-trainer.
  4. Stickers voor je collectie
    Personaliseer je Pokémon HOME-ervaring met gloednieuwe stickers. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je profiel en laat zien welke prestaties je hebt behaald.

Welke feature in de nieuwste versie van Pokémon HOME ga jij direct benutten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Officiële Pokémon website

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Aonuma denkt dat Zelda Maker niet goed bij serie past

6

Nieuws Aonuma denkt dat Zelda Maker niet goed bij serie past

16-12-2023

2

Coen

De DLC of the Year-nominatie van Rik: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed

3

Special De DLC of the Year-nominatie van Rik: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed

16-12-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

16 dec 23 om 13:23

#12444‍

5950 XP | 1102 comments

Ik ben nog steeds van mening dat Pokémon Home volledig gratis moet zijn voor NSO+Expansion Pack gebruikers. Of op z'n hoogst 5 euro zoals Pokémon Bank was. De games zelf kosten al veel met 2 versies plus aparte DLC voor beide, het zijn echt premium bedragen voor producten van (tegenwoordig) lage kwaliteit games.