Penny's Big Breakaway krijgt 60fps-modus op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 13 mrt 24 om 09:33

  • Erik

  • 0

Penny’s Big Breakaway krijgt binnenkort een nieuwe update. Deze voegt de mogelijkheid toe om in 60fps te spelen op Nintendo Switch.

Volgens de Creative Director van Penny’s Big Breakaway, Christian Whitehead, is de modus vergelijkbaar met Bomb Rush Cyberfunk. Dit houdt in dat de framerate kan wisselen, afhankelijk van de situatie.

Naast een 60fps-modus, krijgt de ‘standaard’ 30fps-stand na de patch Anti-Aliasing. Dit zorgt ervoor dat beelden vloeiender in elkaar overlopen. Spelers kunnen na de update kiezen of ze in dertig of zestig beeldjes per seconde willen spelen.

De patch wacht nu op toestemming om op consoles te verschijnen. Versie 1.2 is al uit op pc. Check hier de patch notes voor de pc-versie (let op: Engels).

In Penny’s Big Breakaway voltooi je snelle platformuitdagingen op driedimensionale oppervlakken. Het spel is gemaakt door Evening Star, de ontwikkelaar van het goed ontvangen Sonic Mania. In onze review noemden wij Penny “een prachtig staaltje platformkunst“.

Penny’s Big Breakaway is sinds 24 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

3

Erik

Hoofdafbeelding bij Alle FInal Fantasy-games op de Nintendo Switch

4

Nieuws Alle Final Fantasy-games op de Nintendo Switch

14-03-2024

4

Erik

Hoofdafbeelding bij Pentiment voor Nintendo Switch

0

Review Pentiment - Een middeleeuws meesterwerk

13-03-2024

2

Karlijn

Reageer als eerste!