Penny's Big Breakaway is vanaf nu verkrijgbaar

De kinetische 3D platformer Penny’s Big Breakaway is vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dat werd vandaag tijdens de Nintendo Partner Direct bekend gemaakt.

De Nintendo Partner Direct toonde gameplaybeelden van het spel en kort na de showcase van Nintendo bracht uitgever Private Division zelf een officiële launch trailer voor het spel uit. Die kun je hier bekijken:

De officiële verschijningstrailer van Penny’s Big Breakaway

Penny’s Big Breakaway is de debuuttitel van ontwikkelaar Evening Star. De officiële omschrijving van het spel volgens de website van Nintendo zegt het volgende:

Penny is een straatartiest met grote dromen: ze geeft haar eigen draai aan het fenomeen beroemdheid! Wanneer Keizer Eddie vraagt om nieuwe artiesten aan het hof, raakt Penny verstrikt in een auditie die ze nooit meer zal vergeten. Een vreemde ontmoeting met een kosmisch touwtje verandert Penny’s jojo in een levend wezen dat gek is op eten… en kattenkwaad! Gebruik Yo-Yo om Penny te helpen haar naam te zuiveren, te ontkomen aan het pinguïnleger van de keizer en het mysterie van het kosmische touwtje te ontrafelen. Verschijn op het toneel in de felgekleurde wereld Macaroon, de locatie van deze hectische ontsnapping! Ontdek je ware kracht in deze uitdaging die makkelijk te leren is, maar moeilijk te perfectioneren.

Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met het spel! Deel het met ons in de comments of via onze social mediakanalen!

Bron: Nintendo Partner Direct van 21 februari 2024

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

South Park: Snow Day! krijgt nieuwe trailer

0

Media South Park: Snow Day! krijgt nieuwe trailer

21-02-2024

1

Karlijn

Epic Mickey: Rebrushed aangekondigd voor later in 2024

6

Nieuws Epic Mickey: Rebrushed aangekondigd voor later in 2024

21-02-2024

3

Martijn

Reageer als eerste!