Overzicht eerste reviews van Princess Peach: Showtime!

  • Nieuws

  • 21 mrt 24 om 17:39

  • Erik

  • 0

De eerste reviews van Princess Peach: Showtime! voor Nintendo Switch zijn binnen. In dit bericht vind je een overzicht.

Princess Peach: Showtime! krijgt op dit moment gemiddeld een 75 op Metacritic en een 76 op OpenCritic. Dit is nagenoeg even hoog als de vorige game met de prinses, Super Princess Peach (2006, Nintendo DS). Recensenten noemen het toegankelijk, vol charme en geschikt voor kinderen.

Een greep uit de eerste reviews:

  • Destructoid (80/100): “ik was aangenaam verrast door Princess Peach: Showtime! en de eerder genoemde onvoorspelbaarheid is een belangrijke reden waarom het waarschijnlijk in mijn rotatie van Mario-spellen gaat blijven in de toekomst. Ik hoop dat Nintendo meer mascottes zo’n showcase geeft!
  • VGC (80/100): “Princess Peach: Showtime! zit vol persoonlijkheid en variatie. Het geeft een optreden dat beter dan de som van alle delen, waardoor sommige oppervlakkige mechanieken verloren gaan. De uitdaging is zonder meer toegespitst op jonge mensen, maar zelfs ervaren spelen gaan het moeilijk vinden om niet gecharmeerd te worden.
  • Gamespot (70/100): “Princess Peach: Showtime! is een vriendelijke, toegankelijke game dat gemaakt is om makkelijk te verteren. Sommige van de genres werken beter dan de andere, maar geen zijn te moeilijk of vervelend.”
  • IGN (70/100): “Princess Peach: Showtime! lijkt meer op Kirby en Yoshi’s simpele, vrolijke uitspattingen dan Mario’s gepolijste platformers en Luigi’s behekste landhuizen. Er is absoluut plezier te halen uit het Sprankeltheater; de heerlijk versimpelde kijk op een aantal van gamings meest populaire genres zijn fijn om door te spelen, en de speelse toneelstukstijl geven Peach haar spel een eigen identiteit”.

Princess Peach: Showtime! speelt zich af in het Sprankeltheater. Hier voert de titulaire prinses allemaal toneelstukken uit. Hiervoor is steeds weer een andere outfit nodig, die haar allemaal super unieke krachten geven. Van Meesterdief tot Zeemeermin: onze Peach kan het allemaal.

Ben je benieuwd of de game wat voor jou is? Op dit moment is er een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop.

Princess Peach: Showtime! is vanaf morgen, 20 maart, beschikbaar op de Nintendo Switch.

Heb jij al zin gekregen in de game? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Prince of Persia’s gratis Warrior’s Path-update is nu beschikbaar

0

Nieuws Prince of Persia's gratis Warrior's Path-update is nu beschikbaar

21-03-2024

2

Martijn

Hoofdafbeelding bij Level-5 deelt trailer voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Open beta Inazuma Eleven: Victory Road start 28 maart

21-03-2024

1

Rik

Reageer als eerste!