Overworld Pokémon in Sworld & Shield waren last-minute toevoeging

Pokémon Sword & Shield zou altijd al een Wild Area krijgen. Veel later heeft Game Freak het besluit gemaakt voor een duo-systeem van zowel Pokémon verstopt in het gras als lopende modellen.

Het idee om een Wild Area te creëren voor de Galar-regio in Pokémon Sword & Shield stond altijd al gepland. Echter zou het meer lijken op een lege route met Pokémon verstopt in het gras, is achterhaald door Did You Know Gaming.  Toen Gamefreak het succes van de lopende Pokémon modellen in de wereld van Pokémon Let’s Go Eevee & Let’s Go Pikachu zagen hebben ze het besluit gemaakt dit ook in de wild area te stoppen.

 

 

Volgens Sword & Shields Director Shigeru Ohmori hebben ze extra hard gewerkt om deze feature in de titel te stoppen en moesten ze veel aanpassen in de Galar regio om het te laten werken. Ohmori vertelde dat hij zowel de oude generatie fans als de nieuwe generatie fans tevreden wilde houden, daardoor heeft die zowel Pokémon verstopt in het gras als lopende Pokémon modellen in het spel laten stoppen. Eigenlijk hadden ze dit duo systeem gekozen vanwege de technische uitdagingen die alleen lopende Pokémon met zich meebrengen.  Game Freak wist niet hoeveel Pokémon ze konden laten verschijnen in één keer in de open wereld dus ze verstoppen in het gras was een manier om zoveel monstertjes in het spel te stoppen voor de release.

Pokémon Sword & Shield kreeg zowel liefde als veel kritiek toen het uitgebracht werd op 15 november 2019. Inmiddels is de nieuwe generatie Pokémon Scarlet & Violet een tijd terug uitgebracht en die nam heel veel bugs en glitches met zich mee.

Wat vind jij van dit besluit? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Youtube

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Digital Foundry toont analyse van Red Dead Redemption

0

Media Digital Foundry toont analyse van Red Dead Redemption

21-08-2023

1

Dennis

Hoofdafbeelding bij Nieuwe stemacteur Super Mario mogelijk gelekt

0

Nieuws Super Mario Bros. Wonder kent online functionaliteiten

21-08-2023

3

Evelyne

Reageer als eerste!