Overwatch 2-ontwikkelaar niet bezorgd over dalend aantal spelers

In een interview met IGN deelt producent Jarad Neuss dat hij zich geen zorgen maakt over het dalend aantal spelers van Overwatch 2. 

In de eerste maand nadat Overwatch 2 uitgebracht werd, was het aantal speler meer dan 35 miljoen. Inmiddels heeft Blizzard bevestigd dat de spelerbase heel erg afgenomen is de afgelopen drie maanden. Echter maakt de producent, Jarad Neuss, zich geen zorgen over het dalend aantal, hij benoemt het aantal zelfs als eb en vloed.

Ign heeft een interview gehouden met producent Jarad Neuss. Hierin wordt onder andere gesproken over het dalende aantal spelers (vertaald):

Het dalend aantal spelers is in principe niets nieuws. We zijn een free-to-play spel en voor spelers is het gemakkelijk om even het spel te spelen en dan wat anders te spelen. We zien regelmatig een “ebb en flow” van spelers waardoor ik en het team ons geen zorgen maken.

Blizzard heeft pas geleden het nieuwe seizoen Invasion uitgebracht, waarbij een nieuwe held, verhaal en gebieden werden toegevoegd aan het spel. Daarnaast heeft Blizzard gedeeld dat het minimaal twee maanden duurt voordat de volgende missies uitgebracht worden.

Wat denk jij dat ze moesten verbeteren aan Overwatch 2? Laat het ons weten in de comments!

Overwatch_2_Mercy_Pink_ribbon

Bron: IGN

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Red_Dead_Redemption_rockstar_games_Screenshot_5

5

Nieuws Nintendo Switch-screens van Red Dead Redemption verschenen

14-08-2023

0

Evelyne

Pokemon_Mystery_dungeon_special_fanmade_fanart_Fuecoco_Bulbasaur_Pikachu_Totodile_Popplio_Chespin_Torchic_Scorbunny_Snivy_Piplup_Pikachu_Iron Hands_ Great Tusk

3

Nieuws Pokémon praat over balans kwaliteitshandhaving en reguliere releases

14-08-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!