Overboss verschijnt in augustus voor de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 28 jul 24 om 13:54

  • Dreon

  • 0

Het spel verschijnt met gratis DLC!

Forever Entertainment heeft bekendgemaakt dat het strategiespel Overboss op 15 augustus verschijnt voor de Nintendo Switch. Het spel is gebaseerd op het gelijknamige bordspel, dat al een tijdje populair is bij spelfanaten. Ook is er bekendgemaakt dat de Switch-versie meteen alle DLC inbegrepen heeft, deze voegt extra terrein tegels en bazen toe aan het spel.

In Overboss speel je een eindbaas die zijn rijk probeert op te bouwen. Dit doe je door onder anderen tegels met bossen, moerassen, vulkanen te plaatsen en door monsters te rekruteren. Door de juiste combinaties van tegels en monsters te maken, kun je ervoor zorgen dat je een hogere score krijgt. het spel is alleen te spelen, of in lokale multiplayer met in totaal vijf spelers.

Ga jij Overboss voor de Nintendo Switch halen? Of hou je het toch liever bij het bordspel? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: Overboss release date trailer

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeƫren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

AI-generator gebruikte Nintendo-video’s door zonder toestemming

0

Nieuws AI-generator gebruikte Nintendo-video's door zonder toestemming

28-07-2024

2

Coen

Mortal Kombat 1 gameplay Nintendo Switch

0

Nieuws Khaos Reigns DLC-pakket aangekondigd voor Mortal Kombat 1

27-07-2024

2

Jeroen

Reageer als eerste!