Online services Dragon Ball Z: Kakarot - Card Warriors stoppen 30 oktober

Bandai Namco heeft aangekondigd dat de online services van Dragon Ball Z: Kakarot – Card Warriors op 30 oktober stopgezet worden.

 

Vorig jaar had Bandai Namco al aangekondigd dat de online diensten van Dragon Ball Card Warriors in 2023 stopgezet zouden worden, echter was er toen geen datum bekend. Nu is er via een tweet bekend gemaakt dat het om 30 oktober gaat. De titel blijft nog wel speelbaar in de offline modus waarin spelers het tegen CPU kunnen opnemen.

 

Om data te gebruiken van de online versie van Dragon Ball Z: Kakarot: Card Warriors moet deze worden overgebracht naar de offline versie. Deze overzet functie is tot en met eind 2023 te gebruiken, zodat spelers de tijd hebben om alles over te zetten voor de deadline.
Data kan enkel van de online versie naar de offline versie overgebracht worden. Nadat de overdracht functie stopt kan er geen data meer van de online versie naar de offline versie overgezet worden.
Het is afhankelijk van de tijd dat de patch gebruikt kan worden. Het is mogelijk dat deze later plaatsvindt dan de aangegeven data. Check de officiële website voor alle informatie.

De Platinum Coins die enkel in de online versie zaten, komen ook niet terug in de offline mode.De volledige lijst van items die overgezet kunnen worden staat op de website van Bando Namco.
Dragon Ball Z: Kakarot- Card Warriors is een gratis update die aan de switch versie van Dragon Ball Z: Kakarot werd toegevoegd in 2022. Ook is er sinds 2021 een gratis demo speelbaar van de titel.

Heb jij dit kaart spelletje al geprobeerd? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Complete lijst met Just Dance 2024-liedjes bekend

1

Nieuws Complete lijst met Just Dance 2024-liedjes bekend

25-10-2023

2

Evelyne

2023: een slecht jaar in gaming

7

Special 2023: een slecht jaar in gaming

25-10-2023

7

Robin

Reageer als eerste!