NSO-profieliconen van Zelda: Echoes of Wisdom beschikbaar

Om de release van The legend of Zelda: Echoes of Wisdom te vieren zijn er iconen verschenen. Er komen in totaal vier waves van verschillende avatars.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is sinds 23 september speelbaar op de Nintendo Switch en heeft al veel fans waaronder onze Robin: “Het brengt zoveel elementen uit The Legend of Zelda samen van verschillende generaties waardoor het eigenlijk als een soort jubileum voelt.” Ook onze Mitch genoot en miste Link geen enkel moment. Speciaal voor deze release heeft Nintendo nu ook profielafbeeldingen beschikbaar gemaakt. Zo zijn er plaatjes van Zelda, Link , Sword Moblin, Rope, Zee, egel, Tangle lv 2, Teddybeer en een bed. Ook zijn er een paar achtergronden en kaders volledig in Zelda-thema.

Nintendo Switch Online-gebruikers kunnen hun welverdiende Platina Punten uitgeven aan deze unieke plaatjes. Elk personage, waaronder het bed, kost 10 platina punten en elk kader of achtergrond 5 platina punten. Deze afbeeldingen zijn tot en met 24 oktober 3 uur ‘s ochtends te verzilveren, daarna worden deze vernieuwd voor andere afbeeldingen.

Welke Nintendo Switch Online-iconen vind jij het tofst? Laat het ons weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vang Infernape in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Infernape in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

30-09-2024

1

Erik

Mario Kart Tour – Verdienen, verdienen, verdienen…

3

Special Mario Kart Tour - Verdienen, verdienen, verdienen...

30-09-2024

2

Thijmen

Pixel-RPG Forge of the Fae komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Pixel-RPG Forge of the Fae komt naar Nintendo Switch

29-09-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

33 minuten geleden

#14494‍

3948 XP | 456 comments

Begonnen met deze te downloaden, al heb ik The Legend o Zelda: Echoes of Wisdom helaas nog niet. Heb voor nu besloten dat ik daar nog mee ga wachten. Het is ook niet zo'n probleem, want ik heb nog genoeg spellen om te spelen klaarliggen. Ik vind die icoontjes wel een leuke toevoeging. Geeft veel meer mogelijkheden voor een leuk profielplaatje dan met de standaard meegeleverde Switch-iconen.

De leukste iconen van NSO? Hmm... Best moeilijk kiezen. Ik kies er vaak eentje voor een spel dat ik op dat moment speel. Op het moment staat er een plaatje van Paper Mario: The Thousand-Year Door, waar ik ook weer graag mee verder wil.