Nintendo UK zendt vandaag geen Direct-livestream uit

  • Nieuws

  • 13 sep 22 om 02:43

  • Rik

  • 3

De geruchten over de nieuwe Nintendo Direct, die later vandaag om 16:00 uur plaats vindt, vlogen ons de afgelopen weken al om de oren. Het overlijden van de Britse koningin Elizabeth II bracht de geruchten in een stroomversnelling. Zou Nintendo het wel gepast vinden om een presentatie te houden terwijl de vijftien landen waar Elizabeth koningin was een officiële rouwperiode houden? Nintendo heeft besloten om alleen de acties van Nintendo UK aan te passen.

Waar het Youtube-kanaal van Nintendo UK doorgaans de thuishaven is van de Engelstalige livestream voor de Europese markt, zal dat deze keer anders zijn. Uit respect voor het overlijden van de Queen en de officiële rouwperiode in het Verenigd Koninkrijk zendt Nintendo UK bij uitzondering geen livestream uit van de Nintendo Direct. Andere regionale versies van de livestream, waaronder de Nederlandse, worden wel gewoon uitgezonden om 16:00 uur Nederlandse tijd. N1-UP zal de Nederlandse livestream vanmiddag delen. Nintendo UK heeft aangegeven de Nintendo Direct na afloop van de livestreams in andere regio’s integraal online te plaatsen op hun Youtube-kanaal. Britten die toch niet kunnen wachten zullen moeten uitwijken naar de Amerikaanse of Nederlandse (Engelstalig met Nederlandse ondertiteling) streams.

Deze gouden Wii werd ooit speciaal gemaakt als cadeau voor de Queen

Er is ooit een heuse gouden Wii gemaakt voor de Engelse koningin, maar Buckingham Palace bedankte destijds beleefd voor de eer.

Vind jij het een goede zaak dat Nintendo rekening houdt met de culturele verschillen per land? Laat het ons weten in de comments.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Paper Mario Disc space

0

Nieuws Opslagruimte Paper Mario en Luigi’s Mansion 2 HD onthuld

06-05-2024

0

Evelyne

Splatoon 3 – Welkom in de Splatlands!

1

Review Splatoon 3 - Welkom in de Splatlands!

13-09-2022

10

Rik

Splatoon 3 snelst verkopende game aller tijden in Japan

0

Nieuws Splatoon 3 snelst verkopende game aller tijden in Japan

13-09-2022

3

Rik

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

13 sep 22 om 08:36

#6647‍

5426 XP | 1045 comments

Ik vind het nogal onzin. Niet iedereen rouwt om dat oude mens. Dat ze een game als Advanced Wars niet releasen tijdens een oorlog snap ik helemaal, maar een stream over games heeft niks te maken met het overlijden van hare majesteit, tenzij er een game over de queen in ontwikkeling is. Ik vind het ergens wel bedachtzaam, maar overdrijven is ook een vak hoor, pff!

Lucas

13 sep 22 om 08:40

#6648‍

638 XP | 123 comments

Echt he. Ik snap gerust dat het groot nieuws is. Maar als ik zo'n leeftijd bereik en dood ga, hoop ik dat mensen dat gaan vieren, inplaats van rouwen. 

Theun

13 sep 22 om 08:45

#6649‍

616 XP | 115 comments

Rustigggggggggggg

Er zijn nog genoeg andere kanalen om de stream te bekijken. No biggie.