Nintendo Switch Online uitgebreid met vier nieuwe SNES-games

  • Nieuws

  • Gisteren om 09:20

  • Erik

  • 1

Nintendo heeft zojuist vier SNES-games toegevoegd aan Nintendo Switch Online, waaronder een aantal spellen eerder exclusief voor de Super Famicom.

De volgende games zijn toegevoegd: Battletoads Double Dragon, Cosmo Gang The Puzzle, Big Run en Kunio-kun no Dodgeball da yo Zen’in Shūgō! De laatste twee spellen zijn niet eerder in het westen verschenen.

Een trailer geeft alvast een voorproefje op deze nieuwe SNES-games voor Nintendo Switch Online.

Verwacht het volgende van de games:

  • Battletoads Double Dragon (1994) is een beat ‘em up die oorspronkelijk ontwikkeld is door Rare. Zoals de titel suggereert, combineert het de universa van Battletoads en Double Dragon. Het is aan jou om de aarde te verdedigen tegen de gecombineerde macht van Dark Queen en de Shadow Boss, en hun barrages aan minions. Gelukkig heb je een hoop aanvallen in petto.
  • Kunio-kun no Dodgeball da yo Zen’in Shūgō! (1993) is een trefbalspel in het universum van Kuni0-kun (bekend van de River City-spellen). Ditmaal geen beat ‘em up dus, maar mensen vakkundig met een bal raken. Elke voltreffer levert je punten op en je doel is natuurlijk om iedereen uit het andere team te gooien.
  • Cosmo Gang The Puzzle (1993) is, zoals de naam al treffend suggereert, een puzzelspel. Het lijkt een variant op Tetris, waarbij je doel is om horizontale lijnen weg te spelen. Je houdt echter niet alleen rekening met blokjes: monsters kunnen je het een stuk moeilijker maken. Ook zijn er speciale blokjes waarmee je dat duivelse gebroed weg kunt spelen.
  • Big Run (1991) is een racespel die zich afspeelt in Afrika. Race van Tripoli naar Dakar in negen levels. Het gaat echter niet alleen om racen: ook sponsors binnenhalen, het selecteren van de juiste mensen en het repareren van je auto hoort erbij. Racen met een snufje tactiek, dus!

In Japan is de Switch Online-line-up iets anders deze keer: Kunio-kun en Battletoads Double Dragon ontbreken, maar in plaats daarvan krijgen ze het romantische spel Angelique.

De nieuw toegevoegde NSO-spellen in Japan

Nintendo voegt regelmatig nieuwe games toe aan Nintendo Switch Online. Een maand geleden kwam Pokémon Mystery Dungeon bijvoorbeeld naar NSO+.

De laatste keer dat we SNES-games kregen, was in april. Toen werd onder andere Super R-Type uitgebracht.

Wat vind jij van deze games? Heb je ze ooit gespeeld? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

Fabledom – Ontspanning in een magische wereld

0

Review Fabledom - Ontspanning in een magische wereld

18-09-2024

1

Karina

Hoofdafbeelding bij Eerste bevestigde Switch 2-game is een feit: My Time at Evershine

1

Nieuws Eerste bevestigde Switch 2-game is een feit: My Time at Evershine

18-09-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Icelos

3 uur geleden

#14440‍

2768 XP | 255 comments

Waar blijven de goede titels