Drie SNES-spellen toegevoegd aan Nintendo Switch Online

  • Nieuws

  • 12 apr 24 om 09:03

  • Erik

  • 0

Nintendo Switch Online heeft zojuist bezoek gekregen van drie SNES-spellen. Te weten: Wrecking Cre ’98, Amazing Hebereke en Super R-Type.

De spellen zijn vanaf nu speelbaar via de applicatie van de SNES. Een bijbehorende trailer stelt ze aan je voor.

Bijzonder is dat er ditmaal twee spellen bijzitten die origineel enkel in Japan zijn uitgekomen: Amazing Hebereke en Wrecking Crew ’98.

Een uitleg van de drie spellen:

  • Wrecking Crew ’98 (1998) is een vervolg op het originele Wrecking Crew op de NES. Het bevat twee spellen: het origineel én een geüpdate versie – elk met hun uitdagingen. Wrecking Crew is een platformer waarin je vijanden ontwijkt en slim obstakels kapot ramt. De ’98-versie is een puzzelspel waarin je verschillende kleuren bij elkaar probeert te matchen om van je tegenstander te winnen.
  • Amazing Hebereke (1994) is top-down vechtspel met schattige personages. Probeer je tegenstanders te verslaan of van het veld te slaan. Maar pas op: steeds meer gekke obstakels en voorwerpen proberen je in de weg te zitten. Is te spelen met maximaal vier spelers tegelijk.
  • Super R-Type (1991) is een klassieke shoot-em-up. In een van links naar rechts bewegende omgeving probeer jij met je ruimteschip alles op je pad neer te schieten. Onderweg verzamel je power-ups die je schoten nét wat sterker maken. Lukt het jou de barrage aan kogels te ontwijken?

De games zijn enkel te spelen met een abonnement op NSO. Dit kost €19,99 per jaar.

Nintendo voegt geregeld games toe aan Nintendo Switch Online. Afgelopen maand brachten ze nog drie Mario-spellen uit, en een maand ervoor waren vijf klassieke Rare-titels in de schijnwerpers.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Interview met Sander, de Pokémon Yoga Professor!

0

Special Interview met Sander, de Pokémon Yoga Professor!

12-04-2024

1

Evelyne

Vampire Survivors krijgt Contra DLC

3

Media Vampire Survivors krijgt Contra DLC

11-04-2024

2

Dennis

Reageer als eerste!