Nintendo Switch Online-iconen keren voor korte tijd terug

  • Nieuws

  • 26 dec 23 om 22:26

  • Coen

  • 2

Gedurende het jaar hebben een aantal Nintendo Switch-games speciale iconen gekregen via Nintendo Switch Online. Deze komen nu voor korte tijd terug.

Mocht je je gewenste profiel-iconen gemist hebben tijdens de tijd dat ze verkrijgbaar waren dan heb je geluk: vanaf vandaag tot en met 9 januari kun je via Nintendo Switch Online profiel-iconen krijgen van games die eerder dit jaar beschikbaar waren.

Verschillende iconen van 2023 zijn terug van weggeweest.

De iconen zullen afwisselen gedurende de volgende paar weken. Als je nog iconen van een specifieke game wil moet je dus snel zijn. Op dit moment is WarioWare: Move It aan de buurt, die gaat echter snel afgelost worden. Super Mario RPG, Pikmin, Fire Emblem Engage, Metroid Prime Remastered, Kirby’s Return to Dream land en Detective Pikachu Returns zijn de andere games waarvan we weten dat ze terug komen. Het is nog niet niet zeker of er nog meer komen.

Heb jij alle Nintendo Switch Online-iconen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Switch Online

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Super Mario Odyssey vermindert depressiesymptomen met bijna 50%

1

Nieuws Super Mario Odyssey vermindert depressiesymptomen met bijna 50%

27-12-2023

1

Coen

Nieuwe 3DS- en Wii U-spelers kunnen niet meer online spelen

2

Nieuws Nieuwe 3DS- en Wii U-spelers kunnen niet meer online spelen

26-12-2023

1

Coen

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

27 dec 23 om 11:06

#12511‍

5421 XP | 1044 comments

Ik snap niet zo goed waarom die dingen steeds weer verwijderd worden... Als je een game gekocht hebt dan wil je toch gewoon een leuk icoontje erbij creëren? 

Martijn

28 dec 23 om 14:17

#12512‍

3582 XP | 416 comments

Lijkt me ook een kleine moeite, om de mogelijkheden van je profielplaatje wat te vergroten. Hoeft niet eens onderdeel van Nintendo Switch Online te zijn, wat mij betreft. De plaatjes die Nintendo als standaard bij de Nintendo Switch levert zijn intussen wel hierdoor ingehaald. Waarom niet de nieuwste op die pagina aanbieden, maar dat de rest gewoon beschikbaar blijft in een archief ofzo?

Ik heb er vast nog wel een paar gemist. Eigenlijk verander ik mijn plaatje niet eens zo vaak. Heb er nu eentje van de feestdagen-iconen staan, maar na de jaarwisseling vervang ik die wel weer.