Nintendo-streamer AntQuipment in de finale van Dutch Stream Awards

  • Nieuws

  • 7 dec 23 om 16:28

  • Mitch

  • 0

Streamer en N1-UP-partner AntQuipment staat in de finale van de Dutch Stream Awards. 

Onze partner AntQuipment is genomineerd voor de Dutch Stream Awards 2023 -Beste Stream Talent (Man) en staat inmiddels in de finale voor deze categorie! Opmerkelijk is dat de andere genomineerden vrijwel allemaal vallen onder ‘Just Chatting’. Wil je dus dat een Nintendo-streamer wint, dan kun je HIER nog je stem uitbrengen. Stemmen op de genomineerden kan nog tot 11 december middernacht.

antquipment nominatie new qr dutch stream awards

Samenwerking N1-UP en AntQuipment

Sinds dit jaar werken wij actief samen met AntQuipment om de gezelligste Nintendo community van Nederland nog groter en leuker te maken! Zo organiseerden we samen een Mario Kart DUO-stream én presenteerden we een epische live talkshow in Zoetermeer. Deze streams kun je hieronder nog eens terug bekijken.

Dutch Stream Awards

De Dutch Stream Awards staan jaarlijks in het teken van de meest populaire streamers en worden georganiseerd door Blammo, het moederbedrijf van GameKings. In verschillende categorieën  wordt er gestreden, waaronder dus ook de categorie ‘Beste Talent’, wat je kunt zien als de nieuwkomers categorie. Stemmen kan nog tot 11 december 2023.

Wie is jouw favoriete streamer en wat zou je nog willen zien van N1-UP en AntQuipment in de toekomst? Laat het weten in de comments!

 

 

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Fan Friday: Tabletop-Pokémon in Viridian City

0

Special Fan Friday: Tabletop-Pokémon in Viridian City

08-12-2023

4

Rik

Nintendo at The Game Awards

5

Special Nintendo at The Game Awards

07-12-2023

10

Rik

Reageer als eerste!