Nintendo Sound Clock: Alarmo nu al uitverkocht in Japan

  • Nieuws

  • 10 okt 24 om 14:58

  • Rik

  • 1

De nieuwe Nintendo Sound Clock: Alarmo is nog geen 24 uur geleden aangekondigd, maar in de Japanse My Nintendo Store is Nintendo’s nieuwe interactieve wekker nu al niet meer te verkrijgen.

Het lijkt erop dat de Japanse fans binnen één dag de volledige eerste voorraad hebben opgekocht. Op de Japanse productpagina staat nu een bericht dat de verkoop voorlopig is opgeschort, en in de toekomst op andere manier zal plaats vinden. Zodra er een nieuwe voorraad Alarmo’s beschikbaar komt, moeten Japanse NSO-leden eerst meedoen aan een loterij-systeem voordat ze überhaupt een bestelling mogen plaatsen.

Vanwege het zeer grote aantal bestellingen dat we hebben ontvangen, schorten we momenteel de verkoop in de My Nintendo Store op. Daarom bereiden we ons voor om de verkoopmethode in de My Nintendo Store te veranderen in een loterij voor Nintendo Switch Online-abonnees, dus even geduld alstublieft.

Het spijt ons zeer dat niet alle klanten het product kunnen kopen. Om het product aan zoveel mogelijk klanten te kunnen leveren, zullen we de productie geleidelijk blijven verhogen.
-Productpagina op de Japanse My Nintendo Store (vertaald)

Nintendo Sound Clock: Alarmo

Nintendo heeft de vraag naar Alarmo op de Japanse markt duidelijk onderschat. Het is opvallend te noemen dat de Alarmo-voorraad al binnen een dag uitverkocht is: niet iedereen kon namelijk een bestelling plaatsen. Alleen betalende leden van Nintendo Switch Online (NSO) kunnen de Nintendo Sound Clock: Alarmo bestellen. Deze situatie blijft zo tot ‘midden januari 2025’. Pas vanaf begin 2025 zal de Nintendo Sound Clock: Alarmo beschikbaar komen voor het reguliere publiek.

Nintendo Sound Clock: Alarmo werd gisteren (9 oktober 2024) onverwacht aangekondigd door Nintendo. Leden met een betaald NSO-abonnement kunnen als eerste exclusief een Alarmo bestellen. In 2025 komt de Alarmo voor iedereen in de schappen. Een Nintendo Sound Clock: Alarmo kost €99,-

Heb jij ook al een Nintendo Sound Clock: Alarmo besteld, of vind jij de Japanners maar een opvallend volkje met een vreemde wekker-obsessie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo (Japans)

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Nintendo deelt nieuwe screens en gameplay Mario & Luigi: Brotherhood

1

Hands-on Mario & Luigi: Brothership - De broers zijn terug!

10-10-2024

7

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Nintendo laat fans een 'nieuwe functie' testen voor Switch Online

10

Nieuws Nintendo laat fans een 'nieuwe functie' testen voor Switch Online

10-10-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

BlauweToad

7 dagen geleden

#14572‍

15 XP | 2 comments

Ik heb 'm meteen besteld! Deels uit angst dat ie hier ook heel snel uitverkocht zal zijn. Ik ben heel benieuwd :-)