Nintendo kondigt drie nieuwe Nintendo Switch-bundels aan

  • Nieuws

  • 4 uur geleden

  • Erik

  • 0

Nintendo heeft drie nieuwe Nintendo Switch-bundels uitgebracht. Het gaat om twee nieuwe Lite-varianten en een bundel met een gewone Switch.

De Nintendo Switch Lite-varianten komen met een Animal Crossing-thema. De Isabelle Aloha Edition is pastelroze, terwijl de Timmy & Tommy Aloha Edition pastelgroen is. Bij beide bundels is Animal Crossing: New Horizons voorgeïnstalleerd en zit er een jaarabonnement op Nintendo Switch Online bij. De bundels kosten €219,99.

De bundel met de gewone Nintendo Switch bevat een voorgeïnstalleerde versie van Nintendo Switch Sports, alsmede de Leg Strap en een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Deze bundel kost €299,99.

De nieuwe Lite-bundels zijn daarnaast te koop met een speciale sleutelhanger. Bekijk ze allemaal in de My Nintendo Store.

Daarnaast is de Nintendo Switch OLED-versie met Super Mario Bros. Wonder ook aangekondigd voor Europa. Deze bundel kost €349,95 en komt met een witte Switch OLED, alsmede Super Mario Bros. Wonder en een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Bij aankoop in de My Nintendo Store ontvang je daarnaast een speldenset.

De Switch OLED-bundel was eerder al bevestigd voor Australië.

 

Vorige week gingen er al geruchten dat er nieuwe Nintendo Switch-bundels aangekondigd zouden worden. Het gerucht sprak van vijf bundels, waarvan vier nu uitgebracht zijn. Mogelijk kondigt Nintendo later nog een variant aan.

Nintendo brengt regelmatig dergelijke pakketten uit. Vorig jaar kondigden ze medio september drie grofweg dezelfden aan.

De Nintendo Switch is inmiddels een dikke zeven jaar op de markt. Het apparaat verscheen op 3 maart 2017.

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

0

Nieuws PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

20-09-2024

0

Karina

Balatro – Voor Joker staan voelde nooit zo goed

0

Review Balatro - Voor Joker staan voelde nooit zo goed

20-09-2024

1

Icelos

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Reageer als eerste!