Nintendo: 'kies je eigen regio in Splatoon 3 demo'

  • Nieuws

  • 24 aug 22 om 13:54

  • Rik

  • 3

Nintendo heeft via hun Japanse social media-kanalen een oproep gedaan aan de fans die de Splatoon 3 Splatfest World Premiere willen uitproberen. The Big N vraagt spelers hun eigen regio te selecteren.

Bij het opstarten van de demo kan je zelf je regio kiezen: Noord Amerika, Europa, Japan of Australië/Nieuw Zeeland/Hong Kong/Zuid Korea. Heb je eenmaal de keuze gemaakt, is dit niet meer aan te passen. Als je de verkeerde regio kiest, zul je mogelijk in de knoop komen met de tijden van het Splatfest. Deze verschillen namelijk per regio. In Europa kun je de Splatfest World Premiere op 27 augustus van 10:00 tot 22:00 uitproberen.

[Bericht]
Zorg ervoor dat je de regio waar je woont selecteert voor het festival dat je kiest wanneer je Splatoon 3: The Night Before the Festival [Splatoon 3: Splatfest World Premiere, red.] voor de eerste keer opstart.
Als je eenmaal een regio hebt gekozen in het Splatoon 3 Splatfest, kun je deze niet meer veranderen, en het kan zijn dat je niet mee kunt doen aan festival matches op de datum en tijd van jouw voorkeur.

Om deel te kunnen nemen aan het demo Splatfest heb je een geldig NSO-abonnement nodig. Heb je momenteel geen NSO? Nintendo biedt een gratis zeven-daagse proefperiode aan voor wie de Splatoon 3: Splatfest World Premiere downloadt.

In de volledige release van Splatoon 3 is het overigens wel mogelijk om je regio aan te passen. Hou er wel rekening mee dat er een cooldown-periode is na zo’n aanpassing, waardoor het even duurt voor je kunt terug switchen.

De Splatoon 3: Splatfest World Premiere is op 27 augustus van 10:00 uur tot 22:00 uur te spelen. Splatoon 3 zelf komt op 9 september uit voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Splatoon 3 hands-on – terug met een booyah!

2

Hands-on Splatoon 3 hands-on - terug met een booyah!

24-08-2022

9

Redactie

Monster Hunter Rise: Sunbreak tikt de 4 miljoen verkopen aan

0

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak tikt de 4 miljoen verkopen aan

24-08-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Monokuma

24 aug 22 om 14:33

#6461‍

807 XP | 137 comments

Dus uit de afbeelding is af te leiden dat er vier regio's zullen zijn: Japan, Noord-Amerika, Europa en een regio die bestaat uit Australië, Nieuw-Zeeland, Hongkong en Zuid-Korea.

Ik vraag mij af of deze beperking van een keer kunnen veranderen alleen van toepassing is in deze demo.

Rik

24 aug 22 om 14:40

#6462‍

4722 XP | 671 comments

In de volledige release van Splatoon 3 is het overigens wel mogelijk om je regio aan te passen. Hou er wel rekening mee dat er een cooldown-periode is na zo’n aanpassing, waardoor het even duurt voor je kunt terug switchen.

Monokuma

24 aug 22 om 15:07

#6465‍

807 XP | 137 comments

Dat heb ik over het hoofd gezien. Toch bedankt dat jet het wou citeren!