Nintendo gaat samenwerking aan met Capri Sun in Amerika

Nintendo en Capri Sun zijn in Amerika een nieuwe samenwerking aangegaan om verschillende Nintendo franchises op Capri Sun pakjes te laten verschijnen en een wedstrijd uit te schrijven. 

Het gaat hier om speciale verpakkingen van de Capri Sun Fruit Punch, Strawberry Kiwi en Pacific Cooler pakjes waarop afbeeldingen van Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons en Pikmin 4 te zien zijn. Door de QR-code van een gekocht Nintendo Capri Sun pakje te scannen maak je kans om een Nintendo Switch OLED te winnen samen met een downloadcode van de game die op je drinkpakje staat.

Helaas lijkt het erop dat deze samenwerking tussen Nintendo en Capri Sun alleen in de VS actief is. De actie loopt tot 31 maart in de winkels en bij online retailers.

Zou jij een Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons of Pikmin 4 Capri Sun pakje kopen als deze actie naar Europa zou komen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: licenseglobal.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Scarlet & Violet krijgen donderdag update naar Versie 3.0.1

3

Nieuws Scarlet & Violet krijgen donderdag update naar Versie 3.0.1

30-01-2024

1

Erik

Meer DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot met Goku’s Next Journey

2

Nieuws Meer DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot met Goku's Next Journey

29-01-2024

3

Martijn

Reageer als eerste!