Meer DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot met Goku's Next Journey

Het volgende hoofdstuk van de Dragon Ball Z: Kakarot-DLC komt eraan!

Het is bijna tijd voor de volgende uitbreiding van Dragon Ball Z: Kakarot. Er zijn al verschillende verhalen toegevoegd aan de oorspronkelijke game. Deze DLC gaat over de periode nadat Kid Buu werd verslagen, aan het einde van Dragon Ball Z. Het verhaal staat vooral in het teken van het 28e Martial Arts World Tournament, waaraan Goku graag wil deelnemen.

Ontwikkelaar CyberConnect2 en uitgever Bandai Namco hebben een trailer hiervoor vrijgegeven, die je hier kunt bekijken.

Nog niet alle gevechten zijn gevochten, in Goku’s Next Journey!

Toen Kid Buu werd verslagen, beloofde Goku hem op een dag opnieuw te bevechten. Tien jaar later doet de gereïncarneerde Buu, nu genaamd Uub, mee aan het het 28e World Tournament. Tijd voor Goku om zijn belofte na te komen en het tegen Uub op te nemen.

Deze uitbreiding is het derde en laatste onderdeel van het tweede DLC Season Pass, in navolging tot “Bardock: Alone Against Fate” en “The 23th World Tournament”. Er is nog geen precieze releasedatum vrijgegeven, maar Goku’s Next Journey verschijnt in februari 2024.

Ben jij klaar om het tegen Uub op te nemen? Vertel over jouw verwachtingen of eerdere gevechten in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Nintendo gaat samenwerking aan met Capri Sun in Amerika

0

Nieuws Nintendo gaat samenwerking aan met Capri Sun in Amerika

29-01-2024

1

Thijmen

Hoofdafbeelding bij verwacht op korte termijn geen remake van Final Fantasy VI

5

Nieuws Remake Final Fantasy VI zou twintig jaar kosten om te maken

29-01-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Selan

29 jan 24 om 21:50

#12832‍

2665 XP | 487 comments

Sweet! Deze game is echt een liefdesbrief naar DBZ fans. Heb enorm genoten van de base game + DLC dus deze ga ik zeker halen

Yosher

29 jan 24 om 22:51

#12833‍

5899 XP | 1092 comments

Ook ik heb van de base game genoten en de Trunks DLC. Heb deze nieuwe DLC vandaag aangeschaft in het pakket waar ook Bardock en 23rd World Tournament in zitten, dus daar ga ik me binnenkort maar eens aan wagen!

Moet mezelf waarschijnlijk wel eerst weer even opfrissen met de controls. Is weer even geleden dat ik deze heb gespeeld, haha.