Nintendo-enquête vraagt spelers naar Mario & Luigi

  • Nieuws

  • 4 apr 24 om 09:35

  • Kitty

  • 2

Nintendo heeft een enquête naar verschillende fans gestuurd, waarin gevraagd wordt naar verschillende RPG Mario-franchises. Zo komen niet alleen de Paper Mario’s aan bod, maar ook Super Mario RPG en Mario en Luigi. 

Dat er vragen worden gesteld over de serie betekent niet meteen dat er een nieuwe game in de maak is, maar het wakkert voor veel mensen wel het vlammetje van de hoop aan. Het laatste deel van de Mario & Luigi-serie, Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey, stamt al uit 2018.  De ontwikkelaar van deze game is intussen failliet. Van Super Mario RPG verscheen onlangs een remaster op de Nintendo Switch.

Redditor Aspharon deelde screenshots van een paar van de vragen die hem gesteld werden, waarop te zien is dat er naar verschillende franchises wordt gevraagd:

Heb jij de enquête ook al gehad? En hoop je dat er een nieuw deel van de serie uit rolt? Laat het weten in de comments!

Bron: Reddit, via NintendoLife

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Video toont hoogtepunten uit Nintendo eShop [maart 2024]

0

Media Video toont hoogtepunten uit Nintendo eShop [maart 2024]

04-04-2024

1

Kitty

Hoofdafbeelding bij Nintendo patenteert flexibel Nintendo Switch-dock

0

Nieuws Nintendo patenteert 'flexibel' dock voor Nintendo Switch

04-04-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Dre

4 apr 24 om 22:36

#13427‍

2710 XP | 217 comments

Hebben ze dit een tijdje terug ook niet met de Pikmin-serie gedaan voordat Pikmin 4 verscheen? Oh, en ook met Pokémon spinoffs!

Lucas

5 apr 24 om 08:57

#13430‍

638 XP | 123 comments

Veel mensen denken dat Nintendo bepaalde franchises is "vergeten". Ze zijn echt niks vergeten, ze kiezen gewoon voor een bepaalde strategie en probeer daar de juiste keuzes in te maken.