Nintendo deelt Xenoblade Chronicles 3-overzichtstrailer van 8 minuten

  • Media

  • 21 jul 22 om 01:02

  • Rik

  • 0

Over zo’n anderhalve week kunnen we aan de slag met Xenoblade Chronicles 3. In de aanloop naar de release heeft Nintendo een overzichtstrailer geplaatst voor de game.

De trailer duurt acht minuten en is een vertaalde versie van een Japanse versie die ongeveer een week geleden al gedeeld werd. Bekijk de trailer hieronder:

In de trailer wordt de wereld van Aionios geïntroduceerd, verdeeld tussen de twee strijdende naties Keves en Agnus. Voor de inwoners van Aionios staat hun korte leven in het teken van oorlog. Hoewel iedereen slechts tien jaar kan blijven leven, zorgt de constante strijd tussen Keves en Agnus ervoor dat de meesten al veel eerder sneuvelen. Het verhaal volgt het lot van een zestal soldaten, drie van elke natie, die samenkomen in een poging om het lot te tarten.

Vervolgens wordt de gevarieerde open wereld en gamemechanics kort uitgelegd. Van het gevechtssysteem met de nieuwe ‘Ouroboros’ fusievormen tot de verschillende gevechtsklassen en de optionele zevende hero-personages. Ook komen de verschillende koloniën van beide naties aan bod, waar de party verschillende ondersteunende zaken kan regelen buiten de hoofdgameplay om. Ten slotte wordt de Uitbreidingspas onder de aandacht gebracht.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2.

Ga jij volgende week op avontuur in Aionios? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Waarschuwing: Xenoblade Chronicles 3 is gelekt. Pas op voor spoilers.

3

Nieuws Waarschuwing: Xenoblade Chronicles 3 is gelekt. Pas op voor spoilers.

21-07-2022

3

Rik

Coromon – Futuristisch Pokémon On the Go

0

Review Coromon - Futuristisch Pokémon On the Go

20-07-2022

7

Robin

Reageer als eerste!