Nintendo deelt duister filmpje van Emio - The Smiling Man

  • Nieuws

  • 12 aug 24 om 14:23

  • Rik

  • 0

Nintendo blijft Emio – The Smiling Man: Famicom Detectiveclub teasen. Onlangs zette The Big N weer een nieuw kort filmpje online.

Nintendo deelde een 30 seconden durend filmpje op hun X-account. De omschrijving van de tweet luidt: ‘Een glimlach in de schaduw’. In de beelden zien we een eenzaam zittend meisje huilen. Er klinkt een creepy muziekje terwijl een man in regenjas dichterbij komt. Op het laatste moment kijkt het meisje bang op en zien we felle ogen uit de papieren zak van Emio komen.

 

#WieisEmio?

De tweet werd weer door de gebruikelijke #WieisEmio vergezeld. In Emio – The Smiling Man: Famicom Detectiveclub speel jij als de leden van een lokaal detectivebureau die de Urban Legend van Emio moeten oplossen. Volgens de verhalen aast de mysterieuze Emio op huilende eenzame meisjes en geeft hij hun een eeuwige glimlach…door ze te vermoorden. Emio wordt gekenmerkt door de iconische papieren zak met opgetekend lachend gezicht over zijn hoofd. Niemand geloofde dit ‘broodje aapverhaal’ van jaren terug, maar recent lijkt Emio wel degelijk terug te zijn. Het project staat onder leiding van Yoshio Sakamoto, die 30 jaar geleden ook de originele twee Famicom Detectiveclub-games maakte. In de tussentijd verwierf Sakamoto vooral faam als Nintendo’s interne Metroid-eindbaas.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club komt op 29 augustus 2024 uit voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de constante stroom aan Emio-teasers? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Capcom wil al hun klassieke vechtspellen op moderne platformen

1

Nieuws Capcom wil al hun klassieke vechtspellen op moderne platformen

12-08-2024

1

Coen

One Piece Odyssey – We are on a cruise!

2

Review One Piece Odyssey - We are on a cruise!

12-08-2024

2

Robin

Reageer als eerste!